Може да се казва НЕ на Борисов. Много хора казват

...
Може да се казва НЕ на Борисов. Много хора казват
Коментари Харесай

Харизанов разкри може ли да се казва НЕ на Борисов

Може да се споделя НЕ на Борисов. Много хора споделят " Не " на Борисов и нямат проблем с това. Премиерът повече цени хора, които му споделят " Не ", в сравнение с да му се подмазват. Това разкри в изявление за Българска национална телевизия Георги Харизанов от Института за дясна стопанска система, член на ГЕРБ и изпълнителен шеф на телевизия " Европа ".

Във връзка с отдръпването на предлагането на ГЕРБ за детски надбавки за всички деца, анализаторът съобщи, че става въпрос за политическо решение, което може да бъде поправено според от политическата конюнктура. " След като има втора вълна, откакто има още един напън върху здравната система и върху системите за сигурност, няма нищо по-нормално от това едно решение да се ревизира. Аз поздравявам това решение, съгласно мен е погрешно да се раздават детски добавки поравно, както беше в едни други времена, в които всички бяхме еднообразно небогати ", сподели Харизанов. По-рано през днешния ден служителите на реда излязоха с гневна декларация, в която остро се опълчиха на решението детски надбавки още веднъж да няма за всички деца, с цел да се спестят пари за повдигане на заплатите на униформените. Най-големият полицейски профсъюз счита това за провокация и се заканва да потърси сметка и изиска опрощение от вносителите на закона.

По въпроса схващат ли се сътрудниците в ръководството Харизанов съобщи:  " Решенията сред ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се вземат на съдружен съвет.... Има доста тематики, по които те не са на едно мнение, само че по тази причина е този съвет, където се вземат решения, които да са най-близки до угаждане на желанията на обособените страни и на техните гласоподаватели. ".  По думите му водачите на съдружните сътрудници постоянно са заявявали, че са удовлетворени от управническия мандат досега и във връзка с армията, на повишение на пенсии и минимални заплати и т.н. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР