Може да приемем изтеглянето на руските военни части от границата

...
Може да приемем изтеглянето на руските военни части от границата
Коментари Харесай

Николай Малинов: Може да приемем изтеглянето на руските военни като деескалация


" Може да приемем изтеглянето на съветските военни елементи от границата с Украйна като деескалация , тъй като всички знаци демонстрират, че двете велики сили Съединени американски щати и Русия се договарят ". Това съобщи в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " Николай Малинов , ръководител на Национално съдружие " Русофили " :

" Мисля, че забелязахте през вчерашния ден какво сподели немският канцлер в Русия, че всички в НАТО и Европейския съюз желаят да се договорят с Русия. Аз бих добавил от себе си, че в НАТО и Европейския съюз има сили, които желаят да се договорят със мощ с Русия или да се договорят, уважавайки справедливите претенции на Русия, само че хора, които да не се договорят с Русия, няма ".

" Съществените неща, които се случват, не се виждат ", добави още ръководителят на Национално съдружие " Русофили ":

" Не се вижда какво се случи през вчерашния ден в Сирия и каква военна техника има там и дори никой не схваща от кое място тези самолети са прелетели, по какъв начин са стигнали до такава степен и по какъв начин тази техника се е оказала там. Това е смяна на съответствие на силите в Средиземно море ".

" В момента Русия не може да бъде застрашена с стопански наказания ", сподели още Малинов.

Цялото изявление с Николай Малинов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР