Може да не вярваме в принца на белия кон, но

...
Може да не вярваме в принца на белия кон, но
Коментари Харесай

Вижте пет знака, че той ви използва

Може да не имаме вяра в принца на белия кон, само че имаме вяра, че заслужаваме заслужен сътрудник в живота си, който да ни обича, да ни почита, да ни кара да се усещаме по този начин, както никой различен до момента. Как наподобява идеалният за вас сътрудник? Каква е личността му? Какви са неговите занимания и ползи? Как си представяте, че се отнася към вас? За жал, в търсене на щастливата обич, рано или късно попадаме на използвача. Той няма съществени планове към нас. Иска единствено секс, облаги, внимание... Има 5 ясни знака, които демонстрират, че се срещате с подобен мъж.

Той не приказва за положението на връзката ви
Срещате се, прекарвате време дружно, и е обикновено да се вълнувате от това в каква посока се движат вашите взаимоотношения. Като по-деликатни, дамите отсрочват времето, в което да обсъдят тази тематика. И въпреки всичко, в случай че повдигнете въпроса и той не ви отговори ясно и изрично, че е единствено с вас и това, което се случва посред ви е публично, не се съмнявайте, че се възползва.

По време на секс мисли за личното си наслаждение
Всеки път, когато сте полово интимни, той отдава ли задоволително внимание и на вашето наслаждение? Или може би вие сте тази, която се старае, а той измисля глупави оправдания, с цел да не ви задоволи? Отговорете си на тези въпроси и ще си отговорите и на въпроса „ Интересувам ли го в действителност? “

Вие сте неговият „ портфейл “
Казват, че дамите са материалистки, само че не са малко и мъжете, които търсят финансови облаги от половинките си. Помислете дали индивидът, с който имате взаимоотношения не ви употребява да му купувате всякакви неща, да плащате сметки, чака ли вие да поемете финансовата отговорност за вас като двойка.

Никога не се интересува от това по какъв начин се чувствате
Колко постоянно той ви пита по какъв начин е минал денят ви, за какво не сте в въодушевление, за какво му се сърдите и т. н.? Липсата на интерес към вашите страсти е индикатор за това, че до себе си имате сътрудник, който не го е грижа за вашето прочувствено или физическо благоденствие. Когато имаш чисти планове към някого и изпитваш мощни усеща, искаш обичаният ти да е добре, грижиш се за него, нали?

Не ви прави част от живота си
Използвачът постоянно ще откри метод да ви заблуди, че се нуждае от вас, че вие сте единствена, че сте част от живота му. Въпреки това ще избегне да ви допусне прекомерно покрай себе си, тъй като вие сте единствено краткотрайно развлечение за него. Няма да ви запознае с близки, другари, вие няма да присъствате на общи събирания с тях. Ще избегне и среща с вашите другари и родственици, тъй като ви употребява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР