Може да не ви се вярва, но вчера Дженифър Лопес

...
Може да не ви се вярва, но вчера Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Дженифът Лопес на 53: секси, ГОЛА и с подарък към ДАМИТЕ за рождения си ден

Може да не ви се има вяра, само че през вчерашния ден Дженифър Лопес навърши 53 години! По случай рождения си ден звездата зарадва своите над 200 милиона почитатели със секси видео, на което е изцяло гола и наподобява ослепително!

„ Вашето тяло е само по рода си, изтънчено и неповторимо ваше – време е да се отнасяте към него уместно. “, гласеше посланието на Джей Ло към нейните почитатели.

Дженифър сподели за следващ път страхотното си тяло, а задачата на видеото беше да промотира нов артикул на своя козметичен бранд JLo Beauty – крем за кожата на дупето. И каква по-добра реклама за продукта от невероятните форми на звездата!



„ Грижим се за кожата на лицето си, само че от време на време подценяваме тялото. За мен беше значимо да основа рутинна грижа за кожата на тялото, която да дава отговор на неговите характерни и неповторими потребности, и започнахме с дупето! “ - написа Джен към горещите фрагменти. Тя разгласи новия си козметичен артикул като подарък към своите фенове по случай рождения ѝ ден.

Публикацията към този момент има над 800 хиляди лайкове.

В същото време  продължава. Хилядите им почитатели по света не стопират да наблюдават всяка крачка на двойката, която се любува на забележителностите на френската столица и наподобява по-влюбена от всеки път.

Певицата чества година, която беше изпълнена освен с професионални, само че и с персонални триумфи. Преди седмица тя, а няколко месеца по-рано продуцира своя документален филм по Нетфликс – „ Halftime “.
   Вижте тази обява в Instagram.

 

А как новият брачен партньор на Джен е изненадал половинката си по случай нейния рожден ден – може би следва да разберем!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР