Може да е лято и децата да са във ваканция,

...
Може да е лято и децата да са във ваканция,
Коментари Харесай

Уилям ще бъде в САЩ, но ще се срещне ли Хари

Може да е лято и децата да са във почивка, само че това не значи, че принцът на Уелс не работи интензивно по идните си през есента задължения. Един подобен е визитата му в Ню Йорк по отношение на Earthshot Prize Innovation Summit.
 Earthshot Prize - еко премиите на принц Уилям ще се състоят в Сингапур тази година
Нови провокации пред Уилям и Кейт

Принцът и принцесата са на тематика " екология "

Уилям трябваше да бъде там във връзка откриването на срещата за Earthshot на 21 септември предходната година, само че гибелта на Елизабет Втора го задържа във Англия, тъй като погребението й се състоя на 19 септември.

Точно година след погребението, на 18 септември, принцът ще дойде в Ню Йорк, където ще остане два дни. През тези 48 часа той ще организира редица срещи с политици, бизнес водачи, филантропи и деятели за битка с измененията в климата.

Принц Уилям ще показа и 15-те млади иноватора, номинирани за премията му Earthshot за 2023 година Петимата спечелили ще получат по 1 милион английски паунда всеки, които би трябвало да вложат в решението, което оферират за справяне с климатичните промени.

Последното посещаване на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Ню Йорк е през 2014 година, когато Кейт е бременна с принцеса Шарлот. Този път визитата ще е единствено на Уилям, само че той надали ще има време (и желание) да се види с брат си принц Хари, пишат Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР