Може би си срещнала мъж, който е истинска загадка за

...
Може би си срещнала мъж, който е истинска загадка за
Коментари Харесай

Играе си с теб, но ти нямаш нужда от клоун в живота, а от истински мъж

Може би си срещнала мъж, който е същинска мистерия за теб. Излизате от известно време, а от ден на ден те обърква с държанието си? В един миг се държи с теб по този начин, като че ли има съществени планове, а в идващия стопира да те търси? Не може да си обясниш държанието му, а от ден на ден започваш да го харесваш? Искаш да бъдеш с него, само че не знаеш той дали мисли като теб?  Може би този мъж те харесва, само че желае да изпита търпението ти.

Не търси повода. Защото може да го прави по доста такива. Но бъди деликатна. Наблюдавай по кое време трансформира отношението си към теб. И не му позволявай да си играе с възприятията ти. Може би играта с търпението и чакането ще му изиграе неприятна смешка. Защото да не забравяме, че от време на време от прекомерно дългото очакване, може да ни е предходна жаждата. В случая – желанието да бъдеш с него.

А и да бъдем откровени – ти си жена, която желае същински мъж в живота си. Нямаш потребност от клоуни – тъй като не си циркова артистка.

Флиртува с теб, а след това се прави на незанимателен

Не стопира да ти изпраща текстови известия и да те търси. В един миг е толкоз завързан към теб, а в идващия – имаш възприятието, че не познаваш този мъж. Може би той ти демонстрира задоволително, че те харесва, само че не демонстрира съществени планове. Иска първо да те ревизира и да изпита търпението ти, а по-късно да предприеме идната стъпка.

Държи връзка с някогашната си

Да, може би е добре да останете другари с някогашната си, въпреки всичко имате толкоз общи моменти. Но когато към този момент излизаш с друга жена, тя би трябвало да е твоят приоритет. И на никое момиче няма да ѝ стане прелестно да е с мъж, който е към момента в близки връзки с някогашната си партньорка. Не е обикновено да се вижда повече с нея, в сравнение с с теб. Може би по този метод той желае да потвърди независимостта си, само че всяко самообладание си има граници. И доста скоро в случай че не промени отношението си към – ще изгуби шанса да е с теб.

Флиртува с други в твое наличие

Не единствено оглежда други дами, само че и си разрешава да флиртува с която си изиска в твое наличие. Няма никакви терзания или задръжки, че ти си до него. Дори в противен случай. Близостта му с теб го окуражава още повече в закачките с другите дами. Няма значение дали сте във връзка или не. Той харесва, когато ти го ревнуваш.

По този метод храни мъжкото си его. Но не помни, че наранява теб. И колкото и търпелива да бъдеш – в един миг ще спреш да искаш този човек. Той самичък ще те отблъсне от себе си с държанието си.

Критикува твоето семейство

Освен всичко останало, той си разрешава да подлага на критика приятелите ти и фамилията ти. По-лошото е, че даже не си е направил труда да ги опознае. Ако в действителност те почиташе и държеше на теб, щеше да постави старания и да прекара повече време с хората, които са значими за неговата партньорка. Може би ще е по-добре да си спести неприятните мнения за тях, тъй като наскърбява теб по този метод.

Наблюдава твоите реакции

В опитите си да тества търпението ти, от време на време може да премине всички граници. Започва да флиртува с приятелките ти и да се държи с тях по този начин, като че ли желае освен това. Човек се самозабравя от време на време и играта, която той счита за занимателна, се трансформира в рискова и неприятна за теб.

Не е нужно да флиртува с всяка една твоя другарка, с цел да ревизира какъв брой си търпелива. Тук даже не става въпрос за самообладание, а за проява на пренебрежение и равнодушие от негова страна. Прекрати колкото се може по-скоро този цирк. Нямаш потребност от смешник в живота, а от същински мъж.

Склонен е да те пренебрегва за по-дълго време

Ето още един метод да тества търпението ти. Ще те пренебрегва с дни, без даже да ти изпрати едно текстово известие. Ще изключи местоположението си, с цел да не може да следиш къде е. Определено не сте деца и тази игра на гоненица не ти харесва. Игричките му минават всевъзможни граници. Ако непрекъснато изчезва без причина и не те търси с дни, един ден ще пожелаеш в никакъв случай да не се връща в живота ти. Защото ще се чувстваш доста по-добре без него.

Приливи и отливи

Отношенията ви са на приливи и отливи. В един миг всичко сред вас върви толкоз безпрепятствено и идеално, а в идващия се карате и разменяте обидни думи. Може би това не е добре за бъдещите ви връзки. Трябва да изясните какво най-вече ви нервира един в различен и да се опитате да измененията обстановката. Ако той съзнателно продължава да те нервира, не бъди глупава. Не играй играта му. Остави го самичък да си я играе. Та нека се осъзнае скоро. И да стартира да се държи като мъж, а не като цялостен глупак.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР