Може би си спомняте, но все пак да припомним: актьорът

...
Може би си спомняте, но все пак да припомним: актьорът
Коментари Харесай

Разкаяние след грешката: Явор Бахаров вини само себе си, публиката се отдръпнала от него

Може би си спомняте, само че въпреки всичко да напомним: артистът Явор Бахаров беше хванат да кара под въздействието на алкохол и опиати в Банско. Това се случи на 8 февруари 2020 г. 

Виж още: Захари Бахаров съобщи изрично дали ще има нов сезон на " Под прикритие "

Заседание по делото трябваше да се гледа през вчерашния ден, само че бе отсрочено, защото здравословното положение на артиста не разрешавало да участва в правосъдната зала.

Виж още: Семейна покруса, мизерия и непредвиден гений: Тежката история на чаровната Прея

Междувременно се появи и коментар на артиста, който признава, че усеща, че публиката се дистанцира от него. " Много ме заболя, че разочаровах публиката, само че в последна сметка няма по какъв начин да й се дразня. Мога да се дразня единствено на себе си, че бях изпаднал в оня интервал, от който се надявам да изляза дефинитивно ", сподея той пред " Галерия ". 

По думите на Бахаров точно работата и сцената са това, което го е извадило на " повърхността ". " И най-много приятелката ми Рая - без нея нямаше да мога да стигна до на никое място. Тя ме издърпа от дупката ", добавя още той.

Виж още: Маги Сидерова шашна с думи в Инстаграм, Есил Дюран я поддържа

Явор Бахаров признава, че поради случката от 8 февруари предходната година връзката му с Рая Пеева е била изправена пред тестване. Двамата са дружно от пет години, само че макар случилото се, осъзнали, че не могат един без различен и не престават дружно.

Изображение: https://www.instagram.com/baharoff/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР