Може би няма по-деградирала фолк дива от Мария, колкото и

...
Може би няма по-деградирала фолк дива от Мария, колкото и
Коментари Харесай

Кошмар! Пигмеят с джуки Мария прави от щерка си същия боклук

Може би няма по-деградирала фолк дива от Мария, колкото и равнището на всички да е доста ниско. Изпълнителката на „ Спомен ” е издигнала парите в фетиш и всеки ден им се кланя като на провидение.

Мара Отварачката няма никакъв морал. Това не беше проблем, до момента в който не се разбра, че основава от щерка си свое сходство, а България няма потребност от две меркантилни чудовища.

Марая няма още 15 година, а майка й я кара да си уголемява гърдите. Мария  има силикон от дълго време, а на дъщеря си е купила от сутиените, които карат гърдите да наподобяват по-големи и повдигнати. Още занапред певицата желае щерка й да наподобява като „ кифла ”, искаща мъжкото внимание.

Външният тип не е единственото, с което Мария възпитава зле дъщеря си. Тя непрекъснато й повтаряла, че би трябвало да си откри богат мъж. Певицата се стараела да й внуши, че в случай че един мъж няма доста пари, не става за нищо и би трябвало да бяга от него.

Примерът, който й дава сега, е напряко непоносим. Мара стои при Миро Дзвера, макар че я спуква от пердах, само че е богат и я устоя. Марая гледа това и възприема, че една жена би трябвало да търпи всичко за пари.

Ужасното образование на Мария по отношение на Марая не може да бъде спряно и това е най-лошото. Бащата на момичето Митко Андонов въобще не се сеща, че има деца, защото е ангажиран с новата си държанка Венета Шкодрова.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР