Може би няма човек, който да не иска да срещне

...
Може би няма човек, който да не иска да срещне
Коментари Харесай

Въпросите, които да си зададете, когато връзката ви не върви

Може би няма човек, който да не желае да срещне сътрудник, с който да сътвори постоянна и щастлива любовна връзка.
След като мине интервалът на еуфория, започваме да виждаме минусите си, осъзнаваме какво е нашето място в тази връзка, какво сме за обичания човек. Има доста неща, които могат да ни накарат да имаме чувството, че връзката ни като че ли не върви на на никое място. Тогава е значимо да си зададем тези три въпроса.

1. Трябва ли да премисляте това, което казвате, когато говорите с колегата си?
Ако се постанова да редактирате мислите си, които споделяте с обичания ви човек, то има възможност да почувствате потребност да оправдаете упованията му за вас. Когато не можем да изкажем свободно мнението си, това е индикатор, че другият човек и връзката, в която сме с него ни карат да се усещаме несигурни, необичани и недостойни. Хората могат да приказват, че са сигурни в себе си, само че връзката е съюз на двама души, които споделят своите уязвимости. Ако не можете да извършите това, без да се страхувате, че може да бъдете съдени, осмивани и т. н., то може би това не е вашата връзка и вашата половинка.

2. Дадохте ли му всички шансове да останете дружно?
Да кажем, че сте в обстановка, в която с обичания ви човек сте разграничени, само че сте подготвени да се съберете още веднъж, в случай че главният проблем бъде позволен.

Кои проблеми не са съществени за една връзка?
Пари – Разбира се, парите са значими. Но това не е толкоз значимо. Винаги можете да спечелите повече пари. Никога не можете да отделите повече време.

Работа – Работата, която имате или нямате, не е главен проблем. Хората постоянно сменят работата си. Ако сътрудникът ви не харесва работата ви, намерете главния проблем, с цел да го разрешите.

Образование – Понякога хората ще ви гледат високомерно, в случай че не сте приключили избран университет или нямате избрани знания. Но още веднъж, в случай че това основава проблеми, „ дестилирайте “ ги до сърцевината, с цел да ги разрешите.

Кои са главните проблеми в една връзка:
Комуникация – Способни ли сте да поддържате връзка намерено и уязвимо един с различен? Ако не можете по някаква причина, време е да проведете сериозен диалог.

Солидарност – Това значи двама души да са екип във връзката си. Да се поддържат в сложни моменти, да се пазят, когато някой отвън връзката се опита да нарани другия, без значение дали е физически или посредством думи и други дейности. Ако във вашата връзка липсва взаимност, изключително от страна на колегата ви, то време е да я преразгледате.

Доверие – В любовната връзка то мъчно се гради, защото доста хора са били наранени в предходни взаимоотношения и могат да бъдат присъщо за тях отбранителни. Ако не можете да се доверите на колегата си и не можете да получите неговата помощ или усещате, че той не се открива към вас, то помислете дали това е вашата връзка.

3. Бяхте ли с нереалистични упования за връзката?
Поглеждайки обратно във времето във вашите любовни взаимоотношения с този ви сътрудник, в случай че сте почтени със себе си, можете ли да признаете, че сте били с нереалистични упования? Имаше ли моменти или обстановки, в които спирахте, чудехте се какво се случва, само че по-късно запълвахте празнината с това, в което искахте да вярвате, че може да бъде връзката, а не с това, което сте осъзнавали, че е? Ако смятате, че частично връзката ви не е учредена на действителността или сте пренебрегнали проблемите, не го правете повече. Може би е време да продължите напред. Започването на нова връзка в никакъв случай не е елементарно, а и да се заблуждавате, копнеейки по някого, който не е подобаващ за вас, също няма да ви направи щастливи.
Задайте си тези въпроси, в случай че подозирате, че връзката ви не върви на на никое място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР