Моите очаквания са българските служби, правоохранителни органи, да работят така,

...
Моите очаквания са българските служби, правоохранителни органи, да работят така,
Коментари Харесай

Радев: Българските служби да работят така, че да няма неразкрити кутии на Пандора

„ Моите упования са българските служби, правоохранителни органи, да работят по този начин, че възобновяване на стабилността да минава през това българските жители да научават от тях, а не от чужбина за нарушаваните ни закони. Да работят по този начин, че в България да не остават неразкрити кутии на Пандора “. Това сподели във връзка " " президентът, който е на посещаване в Благоевград. 

На въпрос с кой претендент ще му бъде най-интересно да се яви на спор, президентът отговори: „ Моят спор е с българските жители. Водя го през целия си мандат и постоянно съм бил на тяхна страна. Интересен ми е дебатът с всички претенденти за президенти, те са български жители “, разясни той.
 Лозан Панов задочно към Румен Радев: С назначението на Гешев той избра да резервира себе си, не народа си Лозан Панов задочно към Румен Радев: С назначението на Гешев той избра да резервира себе си, не народа си
7 години е време, в което всеки може да види какво съм направил. Нормално е когато чувствам безсилието си в този Висш правосъден съвет (ВСС)...

В акцията би трябвало да бъдат водещи идете, а не компроматите, добави президентът. „ Всеки да има опция да изяви себе си, да показа кой е, защо се бори и по какъв начин ще се бори, да се изяви на сцената “.

Румен Радев разяснява енергийната и газова рецесия:

" Вие видяхте ли тази заран енергийната карта на Европа, разгласяват я всеки ден? Ще видите, че това е международен и изострен европейски проблем. Цяла остаряла Европа е към този момент в черно, цените са скандални, отиват над 300 евро на мегаватчас. Цените в България - 187 евро. Заедно с  Полша и Румъния ние сме в най-ниския сегмент на цените. И тази рецесия ще продължава, тя е просто международна наклонност. Какво вършим? Трябваше вие да задавате този въпрос през предишните 12 години. Какво направиха предходните ръководещи, с цел да решат в вероятност тази обрисувала се рецесия в енергетиката. А не с безхаберие да нокаутират тази система и да я оплитат в схеми. Искам да поздравя служебното държавно управление, че в този сложен миг продължгава с ограниченията, продължава да поддържа българският бизнес. Вие знаете доста добре по какъв начин бяха либерализирани цените за бизнеса, без да се приготвят дребните и междинни предприятия, те просто бяха хвърлени в една среда, в една борса, където имат достъп единствено огромните, със съмнителни правила.  Искам да поздравя служебното държавно управление, което вкарва ограничения в поддръжка на дребните и междинни предприятия. Над 265 хиляди от тях ще бъдат подкрепени с облекчения от 15 до 30 лв. на мегаватчас. Битовите консуматори са на контролиран пазар, само че вторично покачването за тях е посредством цените на всички артикули, артикули и услуги. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР