Моите най-искрени поздравления! Когато руският нож опре до българския гръбнак

...
Моите най-искрени поздравления! Когато руският нож опре до българския гръбнак
Коментари Харесай

Константин Мишев: Как комичният министър-председател Кирил Петков порасна за дни с няколко века

Моите най-искрени поздравления! Когато съветският нож опре до българския гръбнак - даже политическите шутове осъзнават, че би трябвало да оставят картонените клоунски носове в гримьорната. Защото на сцената се прави ликвидиране.

Винаги съм се изумявал по какъв начин смехотворни персони могат да надскочат карикатурния си облик и да покажат човешко достолепие в рискови обстановки. И освен съм се изумявал. Възхищавал съм се. И през днешния ден се удивлявам. Първо на комика Зеленски, който подценявах, само че като президент на Украйна във време на война сподели, че комиците могат да бъдат герои.

И в този момент... за моя голяма наслада това става и с Кирил Петков. Както един състезателен коментатор неведнъж възкликна по времето на надпреварите по слалом на Олимпиадата: " Браво, момче! Ти можеш! Вярваме в теб, момче! ", ще кажа същото и за премиера. БРАВО, МОМЧЕ! БРАВО!
свързани новини104014на 03.01.2022
И най-после за момчетата, които написаха със спрей на монумента на Червената войска надписа " Убийци ". Момичета и момчета на България...горд съм с вас и не ме е боязън за бъдещето. Не всички сте рападжии или чалгари. Ние си отиваме, вие идвате. И поемате щафетата. За да има свободна и самостоятелна България. Амин!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР