Могат ли хората със Синдром на Даун да се справят

...
Могат ли хората със Синдром на Даун да се справят
Коментари Харесай

Могат ли хората със Синдром на Даун да се справят с ежедневните задачи вкъщи?

Могат ли хората със Синдром на Даун да се оправят с ежедневните задания у дома? Отговор на този въпрос дава новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 година „ Живот със Синдром на Даун ” . Темата за рутината и отговорностите в дома е един от най-честите въпроси измежду почитателите на канала на Краси и Силви. Двамата споделят, че „ би трябвало да имаме религия в децата си и да им даваме късмет да оказват помощ и да се включват в домашните отговорности ”. В клипа фамилията демонстрира по какъв начин децата подреждат масата, по какъв начин провеждат дружно занимателна кино вечер и какъв брой независими са Микаела и Крис .

За своите 4 години, Микаела , която е със Синдром на Даун, комуникира с околните си и се оправя с всичко, което умеят да вършат и нейните връстници. Тя е наясно с всяка съставна част от вечерята, тъй като обича да се включва в приготовлението й, забавлява се по време на гледането на филм, сама мие зъбите си и се приготвя за сън.

Каналът на „ Живот със Синдром на Даун ” цели да потвърди, че въпреки и разнообразни, хората със синдрома са способни да водят пълностоен и благополучен живот. Още занимателни и прочувствени видеа от всекидневието на Микаела и нейното семейство можете да гледате

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на съвсем 36 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР