Мога да кажа, че направихме прехода към нови умения, нови

...
Мога да кажа, че направихме прехода към нови умения, нови
Коментари Харесай

Красимир Вълчев съзря тиха революция в българското образование

Мога да кажа, че направихме прехода към нови умения, нови познания. Това е преход, който се случва във всички просветителни системи. Целта е на научим децата да учат през целия им живот, да бъдат когнитивно ангажирани. Това съобщи просветителният министър по време на " Иновативна България " - първата от поредиците полемики за.
,,Тази промяна минава през образователните стратегии, външното оценяваве, просветителните нововъведения. Това е една тиха, невидима гражданска война, която се случва в българската просветителна система и тя би трябвало да бъде подкрепена, тъй като днешните деца плуват в океан от информация и ние би трябвало да им помогнем да не се удавят``, добави министър Вълчев.
 Дончев: В Иновативна България акцентът е върху образованието, а разноските за него в никакъв случай не са разкош Дончев: В " Иновативна България " акцентът е върху образованието, а разноските за него в никакъв случай не са разкош
Първата от поредицата полемики по Националния проект за възобновяване и резистентност - с фокус „ Иновативна България “, се пров...
България няма кой знае какъв брой доста преимущества, само че ние ще преминем през огромни цифрови трансформации, така цифровата креативност е основна, заради което е належащо по-задълбочено проучване на математика и естествени науки, показа още той.
,,Продължаваме с напъните, с повишение на интереса към ученето на днешните генерации. Ако желаеме да формираме и просветително отношение към студентите, би трябвало да създадем така наречен кампуси``, акцентира просветният министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР