Моето място. Там, където е ядрото на собствената ми вселена.

...
Моето място. Там, където е ядрото на собствената ми вселена.
Коментари Харесай

Къде отивате, когато искате да се срещнете отново със себе си?

Моето място. Там, където е ядрото на личната ми галактика. Звучи ли ви познато?

За множеството от нас делникът минава по оста работа-вкъщи. Това са местата, които свързваме с повтаряемост, отговорности, отговорности, бързане и срещи с другите. Понякога обаче, всички ние имаме потребност да се свържем още веднъж със себе си, а това значи краткотрайно отдалечаване от шума на делника.

Има места, на които срещата със самия себе си се претърпява извънредно мощно.

За някои хора, това са разходките и пътуванията до непознати места. Много постоянно обаче това са места, носещи мемоари за съкровени страсти и себеоткриване, които сме оставили там в предишното.

Може да е дворът на първото учебно заведение, къщата на баба и дядо, първият град зад граница, в който в миналото сме стъпили или пък първият, в който сме оставили сърцето си.

Може да е дребна уличка в родния град, на която и преди сме обичали от време на време да се разхождаме сами.

Вашето място вероятно наподобява напълно нормално за вски различен човек на света, само че щом кракът ви стъпи там, душата ви се потапя в хладкото, надълбоко езеро на това, което в действителност представлявате. Отново чувате ясно вътрешния си глас, усещате ясно страстите си, мозъкът ви се избистря за това какво е в действителност значимо.

Открийте това място и не преставайте от време на време да се връщате там. За да не изоставите себе си!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР