Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от

...
Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от
Коментари Харесай

Христо Стоичков съсипан от нова семейна драма

 Модерният ляв няма да бъде благополучен тъст стана ясно от идната вест. След като Мика се раздели със брачна половинка си Айкут, в този момент и по-малката щерка на футболиста - Христина, се е развела със брачна половинка си Лука единствено няколко години след обилната женитба, на която двамата се врекоха във безконечна обич. 

Шанс за любовта на Христина и Лука явно няма.  Тя изтри всички общи фотоси от сметките си в обществените мрежи, включително и фрагментите от венчавката им. Според осведомени Камата мъчно приел развода, само че напълно застанал зад тила на дъщеря си и към този момент даже не контактува с някогашния си шурей. 

От няколко месеца насам пък Христина към този момент не се показва с фамилия на мъжа си и още веднъж е Стоичкова, което удостоверява новината за тяхната разлъка. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в буйна обич, те по този начин и не можаха да станат родители. Макар предходната година да се заприказва, че Камата още веднъж ще стане дядо, това се оказа просто слух.

Припомняме, че Христина и Лука се ожениха през лятото на 2016 година на обилна гала в баровския РИУ Правец. На тържеството просъстваха над 200 посетители, като измежду тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година. Роклята на булката струваше 5 000 евро и бе дело на диайнера Валентино. А в разгара на купона таткото атакува натрапен репортерски екип, опитал да снима младоженците, напомнят от Ретро. 

След като последва образеца на сестричката и Мика се омъжи за турчина Айкут, който даже съумя да подари със наследник и по този начин направи Христо Стоичков щастлив дядо. Уви и нейното благополучие се оказа кратковременно и при започване на тази госина стана ясно, че любовта сред двамата млади, красиви и богати съпрузи си е отишла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР