Моден бранд с над половинвековна история, чиито дрехи са съчетание

...
Моден бранд с над половинвековна история, чиито дрехи са съчетание
Коментари Харесай

Mudo – най-новият бранд с българска премиера във Varna Mall

Моден бранд с над половинвековна история, чиито облекла са комбиниране от високо качество, изтънченост и налична цена. Това е Mudo – марката, която на 16 април ще отвори във Varna Mall първия си магазин в България.

Mudo е измежду най-известните компании за мъжка и дамска мода в Турция, учредена през 1964 година Днес облеклата на марката са разпознаваеми от всеки и са необятно показани в главните търговски центрове и местоположения с процъфтяващ бизнес в южната ни съседка. И неслучайно – към този момент 55 години задачата на Mudo е да даде на клиентите си най-разумните цени за най-висококачествени артикули, които се харесват от хора с най-различни фешън усети.

Изделията на Mudo се оферират под 5 разнообразни марки посредством 3 разнообразни канала на продажба в 5 разнообразни по формат магазини. Към момента Mudo има мрежа от 129 търговски обекта с обща повърхност над 100 000 кв. м, ситуирани в 29 града в Турция, а за компанията работят над 1600 чиновници.

Специални посетители за откриването на магазина ще бъдат моделите на организация " Вип Фешън Груп “, които ще показват настоящата фешън сбирка Пролет/Лято 2019 на марката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР