Моделката Химене Иту, която трябваше да участва в конкурса за

...
Моделката Химене Иту, която трябваше да участва в конкурса за
Коментари Харесай

Участничка в конкурс за красота е починала при загадъчни обстоятелства СНИМКИ

Моделката Химене Иту, която трябваше да взе участие в състезанието за хубост "Мис Мексико ", е била открита мъртва в нейния дом, оповестява "Сън ".

Точните условия към гибелта на 21-годишната мексиканка остават мистерия. Полицията допуска, че тя може да се е самоубила единствено няколко седмици преди състезанието.



Представител на чиновниците на реда е декларирал, че предварителните данни демонстрират самоубийство, само че ще бъде извършено следствие, с цел да се откри същинската причина за гибелта на момичето. Криминалисти към този момент работят по случая.



Според една от версиите, опиатите също може да са станали причина за гибелта на момичето, оповестява Infobae. Също по този начин е допустимо моделката да е била убита.



Химена Иту завоюва купата "Мис Агуаскалиентес " през 2019 година и е била една от кандидатките на състезанието Мис Мексико 2021, който би трябвало да се организира на 13 март.



Освен че взе участие в състезания за хубост, момичето е работела като здравна сестра и е учела в мексиканския град Агуаскалиентес, с цел да овладее тази специалност.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР