Моделите на Victoria's Secret трябва да бъдат в топ форма

...
Моделите на Victoria's Secret трябва да бъдат в топ форма
Коментари Харесай

Ето каква диета спазват моделите на Victoria's Secret, за да изглеждат така перфектно!

Моделите на Victoria's Secret би трябвало да бъдат в топ форма преди всяко свое шоу. И те в действителност наподобяват съвършено. Цената за тази визия обаче е много висока. Представяме ви диетата на моделите, както и тяхната фитнес стратегия. 

Виж още: Кой е Сократ Сократов - красивият модел, очаровал с усмивка и храна?

Диетата

Моделите на Victora's Secret се хранят с нисковъглехидратни храни, богати на потребни мазнини и протеини като дневният банкет на калории не трябва да надвишава 1300.

Виж още: Революция във Victoria's Secret: Подписаха с трансджендър модел! Коя е тя?

Хранят се с чисто пилешко, телешко или риба на всяко хранене. Ако пък не им се яде месо, би трябвало да го заменят с три яйца.

Виж още: Секси ангел на Victoria's Secret си призна, страда от тежко заболяване

Млечните артикули и глутенът са неразрешени. Също по този начин и зеленчуците, които порастват подземен (кореноплодните), защото са мъчно за храносмилане.

Виж още: Апетитната унгарка, която измести Адриана Лима: Коя е Барбара Палвин?

Захарта е изцяло неразрешена, включително влизат и плодовете като се изключи беритата - малини, къпини, ягоди, боровинки. Разрешени са за сметка на това да се прибавят мазнини към ястията - авокадо, кокосово масло, краве масло или зехтин.

Виж още: Българин седи зад съвършения грим на Адриана Лима! Кой е той?

Целта на всичко това е моделите да са в положение на кетоза, в което тялото употребява насъбраните мазнини за главен източник на сила. 

Тренировки

Ангелите упражняват първо заран, на гладно. И упражняват като професионални спортисти. Тренировъчната им стратегия е дълга 6 дни по най-малко един час. Повечето от тях упражняват с треньор, който прави съвършен микс от силови и кардио тренировки. Някои от моделите се занимават и с бокс, йога, кросфит.

Почивката

Моделите спят сред 7 и 9 часа на денонощие и пият сред 2 и 4 литра вода. Освен това вървят на масаж нацяло тяло един път седмично.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР