Моделите Бела Хадид и Хейли Болдуин бяха хванати да се

...
Моделите Бела Хадид и Хейли Болдуин бяха хванати да се
Коментари Харесай

Плажните забавления на Бела Хадид и Хейли Болдуин

Моделите Бела Хадид и Хейли Болдуин бяха хванати да се забавляват по женски на плажа в Маями и на частна яхта в океана. Двете хубавици демонстрираха съвършените си тематика за наслада на останалите плажуващи, както и на всички, които ще видят техните горещи фотоси.

 Снимка 353657

Усетили, че са се трансформирали в център на вниманието, Бела и Хейли даже стартират да флиртуват една с друга , заемайки предизвикателни пози върху шезлонга. А девойка Хадид остави прекомерно малко на въображението със своя изрязан бански в физически цвят, оставящ отдалеко усещането, че е нудистка.

 Снимка 353659

Хейли пък го раздава изненадващо непретенциозно във връзка с плажно облекло, решавайки да не се разделя с късите си панталони до момента в който не е задоволително надалеч от плажа. Но пък показва забележителна коремна преса.

 Снимка 353660

Двете приятелки отплуваха от брега на Маями в компанията на още две свои приятелки по бански, с цел да се отдадат на още по-щури занимания надалеч от любопитните погледи. А Бела очевидно не може да спре да театралничи даже и отвън подиума , даже и по този по този начин изрязан бански.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР