Моделът има разкошен 6,22-инчов екран, мощен осемядрен процесор Snapdragon, достатъчно

...
Моделът има разкошен 6,22-инчов екран, мощен осемядрен процесор Snapdragon, достатъчно
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi 8 – модерен смартфон на изключителна цена

Моделът има луксозен 6,22-инчов екран, мощен осемядрен процесор Snapdragon, задоволително огромен размер памет, чудесни камери и издръжлива батерия

Xiaomi Redmi 8 в сапфирено наследник цвят се доставя отключен за потребление в целия свят

Смартфонът с най-съвременни характерности може да бъде в джоба на всеки консуматор през днешния ден, с помощта на компания като Xiaomi, която оферират в действителност стойностни, съвременни устройства на налични цени.

Типичен образец е моделът Xiaomi Redmi 8 – смарт телефон с всички мечтани характерности за пълноценно потребителско преживяване и на цена, която няма да натовари съществено бюджета ви, даже и след огромното харчене по новогодишните празници. Удоволствието да имате това устройство ще ви коства към $122 при покупка от онлайн магазина GearBest с ваучър за отстъпка GBREDMI801.

Екранът на Redmi 8 е удобен – 6,22 инча с резолюция 720×1520 пиксела и 2.5D извивка

Екранът на Redmi 8 е впечатляващ – 6,22 инча с отрезка в горния край, резолюция 720×1520 пиксела, 2.5D извивка и защитно покритие Corning Gorilla Glass 5. Ще имате разполагаем също двойна задна камера 12MP+2MP с AI благоприятни условия за по-хубави фотоси, с помощта на 27 дневни подиуми, и предна камера за селфи с резолюция 8MP.

Xiaomi Redmi 8 разчита на продуктивен и енергийнофективен осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 439 на тактова периодичност до 2.0GHz, допълнен от 3GB оперативна памет (RAM) и 32GB непрекъсната флаш памет. Тази настройка дава обещание безпрепятствено осъществяване на всевъзможни задания – Android приложения, сърфиране в интернет, игри, музика и видео.  Предвиден и слот за карти памет с потенциал до 512GB.

Redmi 8 е оборудван с мощна батерия 5000 мАч и технология за бързо зареждане

Батерията на смарт телефона е солидна – 5000 мАч, тъй че ще можете да ползвате устройството си на воля през целия ден и даже по-дълго. С технологията за бързо 18W зареждане батерията доближава 65% от потенциала  само за един час.

Xiaomi Redmi 8 се доставя с MIUI 10 система и многоезикова поддръжка, отключен за прилагане в 4G/3G/2G мрежи по целия свят, има два слота за сим карти, Wi-Fi и Bluetooth модули, както и скенер за пръстов отпечатък, който обезпечава сигурен достъп до устройството.

Redmi 8 се отличава с изискания жанр на Xiaomi и съвременни характерности

Освен самия смарт телефон в комплекта влизат захранващ адаптер, USB кабел, игла за сим картите, Type C кабел и управление за потребителя. Xiaomi Redmi 8 в сапфирено наследник цвят коства сега $122,16 (вместо $155,99) при потребление на ваучър за отстъпка GBREDMI801 (-$38,00), с включена гаранция за доставка ($4,17) до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР