Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука - активизирането в

...
Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука - активизирането в
Коментари Харесай

Елена Йончева с тежък удар по ГЕРБ! Журналистката избухна: Шайката подкрепи Делян Добрев

Моделът ГЕРБ не падна, само че се пропука - активизирането в интерес на Делян Добрев беше поддръжката на „ шайката ". Това сподели представителят на Българска социалистическа партия Елена Йончева пред публицисти в Народното събрание по отношение на отхвърлянето на оставката на Делян Добрев, написа " Пик ".

Говорителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия уточни, че не е била сюрпризирана от оставката на Делян Добрев. Тя регистрира, че от всевъзможни трудови и партийни колективи са валели поддръжка за него, което по думите ѝ припомня на едни тоталитарни времена.
„ Причината за това активизиране в негова поддръжка съгласно мен се състои в това, че в случай че един човек от цялата тази скица ГЕРБ падне, това значи, че и другите могат да паднат. Всъщност това беше поддръжката на шайката ".

На въпрос дали се тормози, че ще я съди Делян Добрев, Елена Йончева разясни, че не се тормози.

„ Мен ме заплаши, че ще ме съди министърът на опазването на здравето Москов, вицепремиерът Валери Симеонов. Сега ме заплашва господин Добрев. В момента, в който им бръкнете във всички тези големи, срамни далавери, в тази омерта, незабавно заплашват да ви съдят. Очакват, в случай че вие не се изплашите, то други да се изплашат ", разясни Йончева.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР