Моделът Делян може да бъде разбит с широка анти-ГЕРБ коалиция

...
Моделът Делян може да бъде разбит с широка анти-ГЕРБ коалиция
Коментари Харесай

Новият шеф на ДБГ бори модела Делян с широка коалиция срещу ГЕРБ

" Моделът Делян " може да бъде разрушен с необятна анти-ГЕРБ коалиция и първата стъпка са локалните избори. Това разяснява Димитър Делчев, ръководител на " Движение България на жителите " (ДБГ) пред " България он еър ".

" Този модел прави страната най-бедната и корумпирана в Европейския съюз. Той вади парите от джобовете на хората и ги поставя при селекциониран хайлайф ", уверен е Делчев.

 Димитър Делчев оглавява антиГЕРБ коалиция
Димитър Делчев оглавява антиГЕРБ коалиция

Войната сред Борисов и Радев карала страната към политическа рецесия

По думите му, ГЕРБ ръководят общините като техни феодални владения, като Хасково бил следващият признак, преди този момент сме видели Септември, Суджукгейт в Добрич.

" Трябва да се противопоставим против модела и разширението му ", съобщи Делчев.

Неприемането на оставката на Добрев ще бъде следващото бламиране на ръководителя на ГЕРБ, който я одобри, от депутатите му, разяснява той.

На въпрос за обединяване на дясното Делчев отговори, че първо трябвало да се организира диалог за морала. Шансът за разбиването на модела е необятна коалиция сред партии, локални обединения, цивилен организации, само че всички да оставят егото и възприятието за предимство пред вратата, в случай че желаеме да победим " модела Делян ".

" Няма да участваме в никакви обединения, чиято цел е единствено влизане в Народното събрание, а не смяна в ръководството и промени ", безапелационен беше той.

Според него разлика сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ няма. Когато Българска социалистическа партия ръководи, те се възползвали от основания в страната модел. " Този, при който правосъдната власт е опитомена и на процедура не управлява изпълнителната такава, която пък безотговорно назначава и усвоява средства ", сподели Делчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР