Мода 2019: Дънките пачуърк са хитът на пролетта Класическото дънково

...
Мода 2019: Дънките пачуърк са хитът на пролетта Класическото дънково
Коментари Харесай

Пролетна мода: Дънково яке с пачуърк и розов деним

Мода 2019: Дънките пачуърк са шлагерът на пролетта

Класическото дънково яке е незаместим детайл от дрешника ни през преходните месеци. С няколко моментални корекции тоалетът ви ще бъде подобаващ както за слънчевите пролетни дни, по този начин и за изненадващо захлаждане и дъжд. Непреходният деним остава на мода, а едно крепко дънково яке от качествена материя е инвестиция, която ще ви прави работа години наред.

Неслучайно дънковото яке се счита за най-практичната връхна дреха, изключително през пролетните и есенни месеци. Ако горещото слънчево време ви изненада, постоянно можете просто да вържете дънковото яке към кръста си. По този метод вършиме и услуга на тоалета си, внасяйки емблематичен детайл от гръндж стила в ежедневната си визия. В по-студените дни подкрепете обичаното си дънково яке с пълен суитчър с качулка или топъл шал. Малко по-рискова фешън концепция, която обаче наподобява супер настоящо, е да добавите тренчкот над якето от деним.

Дънковите якета са измежду тези универсални връхни облекла, които разрешават да развихрите въображението си и да експериментирате. Макар постоянно да ги бъркат със спортно облекло, якетата от деним са подобаващи за най-различни мотиви и се съчетават с съвсем всичко в дрешника ви. Дори променяйки самия метод, по който го носите, дънковото яке може непрекъснато да наподобява свежо и друго. Пробвайте всички благоприятни условия - навити ръкави, закопчано догоре, отпусната яка, завързани краища. Малката смяна ще вдъхне напълно ново чувство на цялостния тоалет.

Комбинирайте го самоуверено както с рокля или пола, по този начин и с грациозен панталон или даже дънки. Съчетанието деним върху деним звучи като същинска фешън злополука, само че в действителност е любопитен метод да съчетаете няколко нюанса на синьото. Правилото тук е да не прекалявате, по тази причина сведете дънковите част от тоалета до два детайла. Стилистите поучават да добавите едноцветен топ, в случай че заложите на известното комбиниране от тънък дънки или дънкова пола с яке от деним. Друг известен вид, който стои добре, са блузите или ризи с акцент от скотски принт. Леопардовата шарка е потвърдена класика в композиция със наследник деним.

За мекушав тоалет, който е по едно и също време удобен и съвременен, съчетайте деним и дантела. Нежната, сантиментална дантела се балансира идеално от по-грубия деним, като резултатът е секси визия с детайл на неподчинение. Роклите с дантелени и бродирани елементи, изключително в случай че са в бяло, стоят неповторимо с дънково яке. Внесете цвят в тоалета с чифт красиви обувки в наситено алено, синьо, розово, бежово или по този начин настоящия през 2019-а колорит „ жив корал “. Ако желаете да избягате от класиката, заменете високите токчета с ботуши. Можете още да добавите гръмък шал или различен аксесоар с забавен принт.

Предимство на това комбиниране е, че можете да носите обичаните си летни рокли и поли даже преди да е настъпил сезонът за тях. Тънките, ефирни материи не са най-подходящите за изменчивото време, а защото денимът е памучен плат, универсалното дънково яке ще ви държи топло. Тези от вас, които не са почитателки на типичния наследник цвят, ще наподобяват необикновено в розов деним.

Хитовата наклонност при денима през тази година се наръча пачуърк. Трендът съставлява пришиване на кръпки от друга материя и с всевъзможен цвят, до момента в който се получи ново парче плат с истинска текстура. Тази необикновена композиция от кръпки се появява и върху доста дънкови якета, разчупвайки обичайна им цветова гама. Ако желаете да обогатите дрешника си с един суперактуален детайл, заложете на дънково яке с необятна и свободна кройка и пачуърк акцент.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР