Мобилно приложение ще ни показва как най-бързо да пътуваме със

...
Мобилно приложение ще ни показва как най-бързо да пътуваме със
Коментари Харесай

Ура! Ново приложение за софиянци ще улесни значително пътуването с градския!

Мобилно приложение ще ни демонстрира по какъв начин най-бързо да пътуваме със столичния градски превоз.На новия уебсайт на Центъра за градска подвижност – sofiatraffic.bg може да се вкара стремежи от нас маршрут и автоматизирано ще се пресметна кое е най-подходящото транспортно средство.

Шефът на сдружението Христиан Петров разяснява, че ще има информация за това какъв брой крачки изминаваме при промяна на превоза, както и къде се намират околните велоалеи и велопаркинги, представен от " Дарик ".

Как да се отървем от дългите пътувания и многочислените прекачвания с градския превоз в София. На новия уебсайт на ЦГМ могат да се вкарат начална и последна спирка, както и дата и час на пътуването и приложението автоматизирано пресмята най-оптималния вид.

Петров уточни, че последователно ще се надгражда новата секция „ До къде ще пътувате”. " Човек може да стигне от точка А до точка Б с градския превоз. След като вкара адреса, му се дават няколко благоприятни условия за друг маршрут - най-бърз, минимум прекачвания, минимум вървене. След като човек избере един от тези направления, той автоматизирано се изчертава на карта ", сподели Петров.

Модернизацията на уеб страницата е за сметка на ЦГМ, като сумата доближава 30 хиляди лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР