Мобилната лаборатория на Девня цимент АД е част от успешната

...
Мобилната лаборатория на Девня цимент АД е част от успешната
Коментари Харесай

По-близо до клиентите с работещи решения

Мобилната лаборатория на " Девня цимент " АД е част от сполучливата идея на компанията за оптимално съкращаване на дистанцията сред производител и клиент и основаване на устойчиви във времето партньорски връзки. Неслучайно главното обръщение на плана е " Винаги до Вас с точното решение ".

Специалната мобилна лаборатория е изцяло оборудвана, с цел да служи дейно при потреблението на продуктите на компанията на място – индустриална база, план, трасе и други. Идеята е да се подкрепи оптимално дейно работата на клиента непосредствено на строителната площадка, като се извърши цялостен мониторинг на всички входящи материали в състава на създаваните бетони, метода на работа, както и техническите параметри на бетоните. В взаимозависимост от съответния случай може да се усъвършенстват рецептури, да се основават нови, да се вършат индустриални проби, както и да се създават нови артикули за потребностите на характерния план като разнообразни типове специфични бетони.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Тази услуга е изцяло безвъзмездна за всички клиенти на " Девня цимент " АД и " Вулкан цимент " АД. Мобилната лаборатория спомага да се следи от близко пулсът на пазара и получава настояща противоположна връзка за потребностите на клиентите и пазара като цяло.

" Наш главен приоритет е високото качество на продуктите ни. Затова всяка партида се тества в профилираната ни лаборатория, която се намира в завода ни в Девня. Има доста случаи обаче, когато клиентите имат софтуерни въпроси, на които не може да бъде отговорено единствено по телефон или имейл. Тогава в помощ идва нашата мобилна лаборатория, която постоянно е придружавана от профилиран лаборант. Така даваме опция на нашите клиенти да получат консултация и скъпи насоки непосредствено на място ", споделя Стоян Щерев, търговски шеф на " Девня цимент " АД.

" Бетонът е в основата на строителството, той подсигурява дълготрайността на постройките и оборудванията и по тази причина неговото произвеждане е извънредно виновен развой с непрестанно повишаващи се условия. Нашият екип е изцяло квалифициран да отговори и на най-нетрадиционните и предизвикателни задачи ", разяснява Райна Митева, бранд управител на сдружението.

Специалната лаборатория оперира във всяка точка на страната, а от началото на годината е изцяло преоборудвана, с цел да усили спектъра от проби, от които биха могли да се възползват клиентите на " Девня цимент " и " Вулкан цимент ". От 2014 до през днешния ден:
НАД 200 ПОСЕЩЕНИЯ В НАД 30 ГРАДА И НАД 130 000 ИЗМИНАТИ КИЛОМЕТРИ
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР