Мобилна камера на КАТ е запечатала фолксваген голф да се

...
Мобилна камера на КАТ е запечатала фолксваген голф да се
Коментари Харесай

Камера щракна летящ джигит със 150 км/ч в Пловдив

Мобилна камера на КАТ е запечатала фолксваген голф да се движи с рекордните 150 км/ч на пловдивския бул. „ Санкт Петербург “, предава Трафик Нюз.  ИЛО  или идентифицираният летящ обект е щракнат на 9 март към 20 часа.

Регистрационният му номер към този момент е тестван в системата на КАТ и е явен притежателят на возилото. Очаква се до дни той да бъде свикан в поделение на Министерство на вътрешните работи, където да се посочи дали той лично е бил зад кормилото на немското возило по време на нарушаването.

След като бъде открит лидерът, ще бъде публикуван фиш. Скоростта също ще бъде прецизирана в допълнение, защото при такава скорост  има отклонения с към 3%.

Глобите при такива фрапантни нарушавания се образуват на база превишението, както следва превишаване над 50 км/ч. – с санкция 700 лева и три месеца отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство, като за всеки последващи 5 km/h превишаване над 50 km/h санкцията се усилва с 50 лева Това значи, че нашият воин ще олекне най-малко с 1200 лв., както и ще се раздели с 12 контролни точки. 

С помощта на новите камери от ден на ден ще бъдат ефективнпо санкционираните " бързаци " из пътищата в Пловдив . За останалите извършители припомняме съответните наказания съгласно превишаването на скоростта.

Водач, който надвиши позволената оптималната скорост в обитаемо място, се санкционира, както следва:

1. за превишаване с 10 км/ч. – с санкция 20 лева.;
2. за превишаване от 11 до 20 км/ч. – с санкция 50 лева.;
3. за превишаване от 21 до 30 км/ч. – с санкция 100 лева.;
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч. – с санкция 400 лева.;
5. за превишаване над 40 км/ч. – с санкция 600 лева.;
6. за превишаване над 50 км/ч. – с санкция 700 лева и три месеца отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство, като за всеки последващи 5 km/h превишаване над 50 km/h санкцията се усилва с 50 лева

Водач, който надвиши позволената скорост отвън обитаемо място, се санкционира, както следва:

1. за превишаване с 10 км/ч. – с санкция 20 лева.;
2. за превишаване от 11 до 20 км/ч. – с санкция 50 лева.;
3. за превишаване от 21 до 30 км/ч. – с санкция 100 лева.;
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч. – с санкция 300 лева.;
5. за превишаване от 41 до 50 км/ч. – с санкция 400 лева.;
6. за превишаване над 50 км/ч. – с санкция 600 лева, като за всеки последващи 5 km/h превишаване над 50 km/h санкцията се усилва с 50 лева

При повторно нарушаване е планувана санкция в двоен размер и отнемане от право да се ръководи моторно транспортно средство за период три месеца.

Повече информация за новата свръхмодерна камера можете да видите в идващото видео с шефа на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков и контрольор Ботьо Гиргинов от КАТ-Пловдив:



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР