Мнозина знаят, че словото и дори мисълта са материални. Но

...
Мнозина знаят, че словото и дори мисълта са материални. Но
Коментари Харесай

Три от най-мощните средства за изпълнение на желания

Мнозина знаят, че словото и даже мисълта са материални. Но малко на брой го употребяват.
А би трябвало! Добре обмислете желанието си, въображаемо го нарисувайте и в детайли го оформете и в цветове. Например желаете кола, жилище или работа.
Нека в мислите ви те да бъдат толкоз материални, че да ви се прииска да ги докоснете. Виждате цвета, размера и марката на автомобила, със сетивата си чувствате каква е тапицерията в купето, чувате музиката от магнетофона.

Всеки ден заран и вечер въображаемо се качвате в тази приказна кола и отивате на работа (докато в реалност пътувате с градския транспорт), вечер се прибирате от работа, включвате алармата и я оставяте под прозореца на жилището си…

А след това поглеждате на открито и виждате обичаната си кола… И по този начин всеки ден. За този способ може да ви потрябва повече от месец, само че той сигурно ще даде резултат. Само би трябвало доста да се постараете. Междувременно Висшите сили ще ви посочат по какъв начин да спечелите пари, с цел да си купите своята фантазия. Няма да я крадете я!

РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЕ

Този обред е мощен и хубав. Провежда се 7 дни без спиране. Трябва да запомните, че всеки стартират обред не трябва да се прекъсва. Затова се постарайте да прецените силите и времето си. Ако не може в този момент, отложете го. Защото в енергийно отношение спирането отслабва всяка магия. Вземете дребна църковна свещ и с флумастер нанесете 6 еднообразно огромни деления. Получават се 7 елементи – това са седемте дни на ритуала.

Поставете свещта в свещник и напишете желанието си на хартия. Сложете листа с желанието под свещника и запалете свещта. Докато тя гори до първата чертичка, изричайте над огъня своето предпочитание. Щом свещта се стопи до чертичката, загасете я. Поставете свещта и листчето под нея на перваза на прозореца до идващия ден.

Отново изпълнявайте ритуала всеки идващ ден. На седмия ден, когато свещта съвсем догори до дъно, вземете листчето и го запалете с огъня от нея. Разпръснете пепелта през прозореца. Желанието ви доста скоро ще се сбъдне.

МОЛИТВА ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЕ

Запалете свещ пред прозореца по този начин, че димът да излиза на открито. Седнете до нея и изричайте тази старинна молитва най-малко 3 пъти. А свещта дано догори. Ритуалът се извършва седем дни подред.

„ Просвета Майко Богородице, къде спа, къде пренощува? При Иисус Христос, на престола. Сънувала тя един ужасяващ, доста ужасяващ сън – по какъв начин приковали сина й за ръцете и краката към кръста в Усурийските планини.

Сине мой, сине обичен, на кого ме оставяш? На Преснетата Майка Богородица. Идеш ли в съда, прав ще бъдеш; в гората против изгубване, против

разколник, против клюкар, против пролетни води. Амин. Амин. Амин. “

И кажете желанието си със свои думи. Тази молитва е доста мощна, проверила съм я. Пък и освен аз. Помага даже против затвор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР