Мнозина са на мнение, че мъжете са предразположени да изневеряват.

...
Мнозина са на мнение, че мъжете са предразположени да изневеряват.
Коментари Харесай

6 често срещани причини, заради които мъжете изневеряват

Мнозина са на мнение, че мъжете са предразположени да изневеряват. Често стартират паралелна връзка, без да напущат фамилията. Има доста аргументи за това. Експерти показват шестте най-често срещани за това държание.

1.            Неудовлетворен инстинкт за размножаване

Много постоянно мъжете изневеряват, когато една жена по някаква причина загуби опцията да зачене дете. Според психолози, един мъж може да мечтае за три деца и да има единствено едно или да няма въобще. В този случай, изясняват експертите, мъжкият репродуктивен инстинкт остава незадоволен. Тогава той се пробва да го осъществя с друга жена, макар че по предписание не напуща брачната половинка си.
Психолог разкри по какъв начин се разпознава изневярата и разбуни духовете в мрежата
Американски психолог описа за един от главните признаци на невярност в една връзка и провокира дискусия в мрежата, оповестява Daily Mi...
Прочети повече
2.            Несъответствие в половия характер

Ако сътрудниците не си съответстват по полов характер, мъжът би трябвало да блокира желанието си или да търси задоволство на открито, акцентира психолозите. Например, в случай че брачната половинка не желае фамилиарност или го прави рядко, а нейният мъж желае противоположното.

3.            Неосъществена детска фантазия

Някои мъже от детството желаят да създадат нещо скрито, неразрешено, да бъдат неприятни. Подобно държание, съгласно специалистите, е особено за перфекционистите. Той може да бъде благ и виновен, само че се осъществя единствено „ светлата ” част от личността му, а „ тъмната ” остава неосъществена. За да компенсират това, някои мъже нарушават разпоредбите, само че го вършат скрито.

4.            Начин да бъдеш себе си
Папа Франциск: Извънбрачният секс не е измежду тежките грехове
По време на своя конференция неотдавна 84-годишният папа Франциск разкри кои грехове счита за най-сериозни. Извънбрачният секс не е с...
Прочети повече
Ако брачната половинка непрекъснато подозира брачна половинка си в невярност, унижава го или го наскърбява, мъжът може да откри връзка на открито. Според пихолозите, евентуално той се нуждае не от държанка, а от психолог, с цел да приказва. Предпочита откровена жена, с цел да бъде самичък с нея, както и да осъществя желанията си или просто да си приказват.

5.            Желание да се почувства като воин

Някои дами за следващ път не тормозят мъжете  с финансовите си потребности. В този случай той обезпечава държанка, купува дарове за нея, получавайки признателност за това. В този случай, съгласно психолога, мъжът се усеща като воин.

6.            Детска контузия

Това са прекарвания, да вземем за пример, свързани с майката, която сама се оправя с всички компликации, а мъжът татко не е бил за образец. Такива пораснали момчета постоянно желаят да оказват помощ на дамите и постоянно избират любовници с деца на открито, обезпечават им цялостна поддръжка. Според психолога, това за тях не е държанка, а по-скоро проекция на личната им майка, на която той оказва помощ.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР