Мнозина са искрено притеснени за поп звездата Кристиан Костов, който

...
Мнозина са искрено притеснени за поп звездата Кристиан Костов, който
Коментари Харесай

Кристиан Костов направи шокиращи разкрития за тялото си

Мнозина са откровено обезпокоени за поп звездата Кристиан Костов, който показа, че е минал през нервозен срив.

Певецът, който единствен до този миг докара България до второ място на " Евровизия ", съобщи, че не харесва тялото и лицето си. " Имах нервозен срив, тъй като непрекъснато мисля, че в никакъв случай няма да обичам себе си, а в случай че можех, бих изтрил себе си ", написа Костов и продължава:

" Чувствам се като смешник, тъй като знам, че външният тип не е най-важното нещо. Аз съм доста други неща и сигурно не съм противен, само че все пак ненавиждам това тяло и лице. Следваща ми терапия е в четвъртък и ще се опитам да намеря метод по какъв начин да се преборя с тези мисли ", споделя още Кристиан.

Кристиан и преди е споделял, че се грижи за психологичното си здраве, само че от време на време изпитва компликации, напомня vbox7. Наскоро звездата обаче постна фотография, на която наподобява на 15-годишно момче. Снимката е оповестена по отношение на нова ария, която Крис ще пусне идната седмица, само че фокусът падна точно върху метода, по който наподобява. Фенове от целия свят му пишат, че наподобява на 15-годишен!



 

Докато Костов се тормози и мисли за визията си, то огромна част от почитателите му се вълнуват от рутината му, тъй като има неповторима кожа.

Крис, мъчно е да се бориш със личните си " демони ", които са единствено вътре в теб, само че всички те виждат като идеален. Стискаме палци да се оправиш с натрапчивите мисли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР