Мнозина от нас се надяват най-накрая да срещнат някого, който

...
Мнозина от нас се надяват най-накрая да срещнат някого, който
Коментари Харесай

Тези 4 зодиакални знака ще намерят любовта през 2023-та

Мнозина от нас се надяват най-сетне да срещнат някого, който си заслужава. Това може да се случи за някои зодии през идната 2023 година Въпреки това тази година би трябвало да бъде отдадена на духовността и личностното израстване, тъй че не всеки може да се наслаждения на страхотна романтика и изпепеляваща обич.

В момента звездите демонстрират, че стрелата на Купидон най-вероятно ще прободе 4 зодиакални знака. Това са щастливците, които могат да разчитат, че ще срещнат любовта на живота си, ще се оженят или ще основат семейство.

За танго са нужни двама души, както ще разберем през 2023 година под въздействието на транзитите на Марс и Венера. През идващите месеци тези двете планети ще бъдат в своя пик. Древните астролози ги назовават " галактически любовници ". Няма подозрение, че въздействието им ще ни обезпечи доста сантиментални обрати. Добре, само че кой ще има максимален шанс? Можете да се информирате за това в нашия лист по-долу.

Според астрологията 4-те зодиакални знака ще трансформират любовната си орис през новата година.

 обич

Везни

За никого не е загадка, че през 2023 година всекидневието ви ще се оживи доста. Транзитите в Космоса ще работят в интерес на любовните ви каузи. Щастливата планета Юпитер е в знака на Овена, което за вас значи начало на нова връзка. Не се опасявайте да вземате решения, които ще ви накарат да се почувствате още веднъж привлекателни и млади. Поемете риск поради някого, с който си представяте, че ще прекарате остатъка от живота си. През юли ще би трябвало да извършите избор във връзка с партньорство. За тези, които към този момент са във връзка, астрологията за новата година предвещава брак или идната значима стъпка към построяването на взаимно бъдеще.



Скорпион

Все още ли търсите подобаващия? Дори и да не се чувствате подготвени, през 2023 година ви чака изненада. Възможно е да измененията мнението си по отношение на колегата, с който желаете да преминете през живота. Очакванията ви се трансформират. Подсъзнателно желаете някой, който може да се оправи с вашето движение. Юпитер ще премине през вашия седми дом на взаимоотношенията и ще ви насърчи да поемете самодейността. Очаквайте сантиментален пробив през май. Нищо няма да се получи, в случай че се преструвате, че не сте разполагаем. Този, за който сте предопределени, ще откри метод да завладее сърцето ви. 

 обич

Стрелец

През 2023 година ще излъчвате вдъхновяваща сила. Сърцето ви ще се отвори за безкрайните благоприятни условия на Вселената. Тъй като Юпитер, който ви ръководи, ще пътува през огнения Овен, през идващите шест месеца ще се разсъни похотта ви и желанието ви да изживеете любовта като на кино. Стрелата на Купидон ще ви удари като гръм от ясно небе. Бъдещият ви ухажор може да окаже решаващо въздействие върху живота ви. Бъдете деликатни, в случай че не планирате да забременеете. Звездите споделят, че от март до юли плодовитостта ви ще се увеличи. От друга страна, през лятото ще бъдете призовани да вземете решение, съобразено със сърцето ви. Изберете връзка, която най-добре поддържа задачите, които преследвате в бъдеще.

Козирог

Може и да не съответствува с задачите ви, само че 2023 година за Козирога ще бъде година, изпълнена с обич, романтика и страст. Стрелата на Купидон обаче ще ви удари чак напролет, тъй че към момента имате време да се концентрирайте върху кариерата си. Когато Юпитер, планетата на изобилието, навлезе в знака на Телеца на 16 май, още веднъж ще почувствате пеперудите в стомаха си. Не се опитвайте да анализирате нищо. Този път оставете страстите си да приказват. Телецът се ръководи от Венера, а нейната сила ще отвори сърдечната ви чакра. Вярвайте, че индивидът, с който се срещате, ще играе значима роля във вашето бъдеще.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР