Мнозина футболни анализатори и специалисти се обединяват около мнението, че

...
Мнозина футболни анализатори и специалисти се обединяват около мнението, че
Коментари Харесай

Как реагира Салах, когато "репортерка тръгна да го целува" след мач?

Мнозина футболни анализатори и експерти се сплотяват към мнението, че сега атакуващият състезател на Мохамед Салах е най-хубавият в света. Той към този момент има 22 гола в 22 мача за мърсисайдци през сезона и несъмнено придвижи играта си на ново равнище.
Египтянинът се показва необикновено, още откогато пристигна на " Анфийлд " през 2017 година от Рома. Мохамед е вкарал 147 гола в 227 мача във всички шампионати, откогато Ливърпул заплати за него 36 милиона паунда.
Освен това през времето имаше основна роля мърсисайдци да станат първенци на Англия, Европа и света. Но освен представянето му на терена го прави воин, а и това отвън него. Никога не влиза във вестниците заради неправилни аргументи, огромен експерт е, труди се крепко.

Един миг след извоюваната Шампионска лига през сезон 2018/19 като че ли разказва съвършено египтянина. След края на срещата кореспондентка му взе изявление на терена, а в даден миг се наклони към него и той си намерения, че тя ще опита да го целуне.
Реакцията му обаче бе разказана като " нетипична за футболист ". Той мигновено се отдръпна и посегна да подвига ръката си, с цел да спре придвижването на дамата, в случай че то бъде продължено. Можете да го видите във видеото по-долу в материала.
В момента обаче мърсисайдци имат леки проблеми, поради които изостанаха съществено от водача Манчестър Сити. Ето кой тъкмо е .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР