Множество сигнали са постъпили в Европейски център по транспортни политики

...
Множество сигнали са постъпили в Европейски център по транспортни политики
Коментари Харесай

Множество сигнали в Европейския център по транспортни политики за проблеми в района, в който се обърна сръбският автобус


Множество сигнали са постъпили в Европейски център по транспортни политики за проблеми в региона на Автомагистрала " Тракия ", в който рейс, цялостен със сръбски деца, се прекатурна. 

" Последният сигнал е от четвъртък. До 208-ия км положението на пътя е доста положително, по-късно по трасето има доста деформации, в това число и в дейната лента ", посочи Русинова.

Тя напомни, че в България има настоящ закон, според който транспорт на деца не може да се реализира в тъмната част на денонощието, допълва bgonair.bg.

" Контролиращият орган на процедура не работи, той е в отмора. Специализирани инспекции могат да правят единствено от Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ". Тя има 8 дирекции и не повече от 150 чиновници, които правят тези инспекции, които през множеството време не работят. Контролът не е ефикасен. В България е обществена загадка, че тези транспорти се правят както и да е, където и да е ", добави Русинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР