Многострадалните женски вежди! Те са скубани, удебелявани, сплитани и оцветявани

...
Многострадалните женски вежди! Те са скубани, удебелявани, сплитани и оцветявани
Коментари Харесай

Нова бюти простотия с вежди завладява интернет

Многострадалните женски вежди! Те са скубани, удебелявани, сплитани и оцветявани във всички цветове на дъгата. Изглежда, че те са най-страдащите от всичките изобретателни бюти опити, откакто има и вежди с формата на рибешки опашки. Оказва се обаче, че това не е краят.

16-годишната британка Хана Лайн, както и доста други девойки на нейната възраст, обожава да опитва с козметика. За триумфите ѝ в това начинание в мрежата наблюдават над 40 000 души.

Наскоро момичето реши да отиде по-далеч що се отнася до грима и веждите. Ханна съедини техните краища, като се получи съвсем кръг. Един от почитателите ѝ в мрежата подсказа и името на този опит - " веждите ореол ".



Не всички обаче оцениха по достолепие креативните старания на Хана. Някои даже споделиха, че резултат не е нищо повече от " противоположна моновежда ". Момичето обаче не се разстрои от това. По думите ѝ, с Писако също са се надсмивали, само че това не му е попречило да стане международно прочут създател.

Все отново, другите бюти блогъри към момента не са прихванали тази екзотична креативна концепция. Хана обаче не би трябвало да се тормози от това. Тя има задоволително хрумвания, с цел да сътвори цяла нова мода, която да взриви интернет.

Например двойните вежди.

Или даже и тройни

Обратни вежди

И естествени вежди за всеки ден


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР