Многократният шампион по плуване, който счупи 30-годишен рекорд, Богомил Яковчев

...
Многократният шампион по плуване, който счупи 30-годишен рекорд, Богомил Яковчев
Коментари Харесай

Златният медалист Богомил Яковчев стартира „Воля за спорт“ в Алфатар и Тутракан

Многократният първенец по плуване, който счупи 30-годишен връх, Богомил Яковчев ще открие новият сезон на националната акция „ Воля за спорт” за хора в неравностойно състояние. Той ще подтиква участниците в другите дисциплини, а най-после ще връчи купите и медалите. На 1-ви септември спортните надпревари ще се проведат в град Алфатар, а на 2-ри в Тутракан. Над 200 състезатели са удостоверили присъединяване. Те ще се борят в дисциплините – тенис на маса, канадска битка, бадминтон, шах, табла, дартс и други. За положителното въодушевление на гостите ще се грижат Искрен Пецов, Бриана и Веси Маринчева. Кампанията, която се организира под патронажа на Бойко Борисов и министър Красен Кралев, до в този момент се състоя в градовете Бургас, Стара Загора, Своге, Созопол, Хасково, Харманли, Тутракан, Ивайловград и други.

„ Хората с увреждания с неспокойствие чакаха да продължат надпреварите. Много известни спортисти също ще поддържат самодейността през новия сезон.” оповестиха основателите от Балканска интернет медийна Асоциация и Държавната организация за хората с увреждания. С дарове за децата в неравностойно състояние оказват помощ Харибо и Профи Трейд.

До в този момент своята поддръжка оказаха играч №1 на България за 2015 година Габриела Петрова, олимпийският първенец Стефан Ботев, международният първенец на скок дължина за хора с увреждания Михаил Христов, състезателката по конен спорт Йонка Максимова, първенецът по джудо Иван Гечев, волейболният президен Петър Узунов, футболистите Христо Йовов и Радостин Кишишев и доста други, които протягат ръка и дават кураж на хората с увреждания да продължат да спортуват.

Медийно партньорство оказват Нова тв, Eurocom Tv, kmeta.bg, dariknews, netinfo, dartsnews.bg, Bnews, Blife, e-burgas.com, списание В2В, pik.bg, sofianews.info, temida.tv, blitz.bg, investbuild.eu, no-comment.bg, gong.bg, yep.bg, vesti.bg, inlife.bg, вестник 19 минути, вестник Стандарт, Търговски вестник, ХайЛайф и доста други медии, които усещат съпричастност.











Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР