Многобройни жълто-черни сърца посетиха концерта в чест на 110-годишнината на

...
Многобройни жълто-черни сърца посетиха концерта в чест на 110-годишнината на
Коментари Харесай

Това е Ботев, отборът на Пловдив!

Многобройни жълто-черни сърца посетиха концерта в чест на 110-годишнината на клуба.

От името на управлението и целия екип на футболен клуб Ботев Пловдив благодарим на всички, които се включиха в организирането на юбилейното събитие по случай юбилея на нашия обичан тим.

Благодарни сме на всички реализатори, музиканти, сценаристи, режисьори и личен състав на сцената. Всеки един от вас способства за организацията на Античния спектакъл нощес.

Специални благодарности и на спонсорите и сътрудниците на това събитие: WINBET, PIMK, Villa Vinifera, Party Drinks и пекарна Хлябъ. Благодарим на Сдружение ПФК Ботев и Община Пловдив за помощта при организирането на концерта.

И несъмнено, най-много благодарим на всички наши почитатели, другари и клубни митове, които почетоха през вчерашния ден празника на тима на Пловдив. Без вашето присъединяване този концерт нямаше да се състои. Ние останахме впечатлени от вечерта и се надяваме, че всеки от вас е останал удовлетворен от това знаково събитие за клуба.

Всички доходи от концерта ще отидат за развиването на нашата академия и образованието на бъдещите звезди на тима, тъй като без история няма бъдеще!

Това е Ботев Пловдив, това е нашата история!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР