Много трудно Лудогоред може да плати 4-5 милиона евро за

...
Много трудно Лудогоред може да плати 4-5 милиона евро за
Коментари Харесай

Моци: Лудогорец не може да плати 4-5 млн. евро за един играч

" Много мъчно Лудогоред може да заплати 4-5 милиона евро за един състезател на 22-23 години ", разкри техническият шеф на " орлите " Козмин Моци пред румънското издание GSP. Той бе запитан за какво в Разград след толкоз доста години към този момент няма футболист от северната ни съседка.

" Румънските играчи имат стойност, само че са доста скъпи. Някои от тях, може би малко надценени. Познавам ги доста добре, те са млади, положителни момчета. Не сме поискали някой съответен футболист. Като цяло приказваме за румънските играчи. Има румънци, които одобрявам, само че би било доста мъчно да ги доведа. Джиджи Бекали не е единственият, който желае тези пари. Футболисти има и в Крайова, Клуж и Фарул. Има играчи, коиго не си заслужават парите. Но ви споделих че е доста мъчно ", продължи Моци.

" Дорин Ротариу е наш състезател е чартърен в Гърция, в Атромитос до лятото. След края на сегашния сезон той има още една година от контракта си с Лудогорец и е решение на треньора и техническия щаб какво ще се случи с него. Видях и Клаудиу Кешерю, той към момента се оправя добре. Подготвя се добре, постоянно е бил експерт. Пожелавам му триумф, тъй като той все може да играе ", приключи Моци.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР