"Много странно се стекоха обстоятелствата. Първите ми симптоми бяха температура

...
"Много странно се стекоха обстоятелствата. Първите ми симптоми бяха температура
Коментари Харесай

Тръшнатата от COVID-19 Йоанна Темелкова описа от първо лице ада, през който минава: Толкова е болезнено, че...

"Много необичайно се стекоха събитията. Първите ми признаци бяха температура и всеобща изнемощялост. Веднага аз и мъжът ми си направихме тестово ".

Това съобщи в ефира на Нова телевизия актрисата Йоанна Темелкова. Тя е и мъжът й са заболели от ковид.

"Вероятно мъжът ми е донесъл вируса от театъра. Истината е, че няма да схвана в никакъв случай. Странното беше, че ние сме от среднотежките случаи, което значи, че сме погълнали много огромно количество вирус.

Първите дни не си ги припомням умишлено, толкоз беше мъчително. Това, което споделям, не би трябвало да паникьосва хората, всеки организъм е доста друг.

Аз съм от хората, които водят здравословен метод на живот и все пак преминавам към момента много неприятно. Хората би трябвало да са доста деликатни и да се пазят ", акцентира Темелкова.

"Симптомите на мен и мъжа ми бяха разнообразни. При него нямаш болки в мускулите и тялото, а мен, в случай че искайте ми вярвайте, дори и зъбите ме боляха.

Не мога да допускам, че към момента има хора, които не имат вяра в това нещо. Има го и е ужасяващо - боледувала съм през живота си, само че по този метод да усещам тялото си като друго, като че ли различен живее вътре, до момента не съм изпитвала ", описа още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР