Много спортисти се чувстват изключително горди, когато техните деца тръгват

...
Много спортисти се чувстват изключително горди, когато техните деца тръгват
Коментари Харесай

Гордост: Синът на Феномена Роналдо стана велик диджей

Много спортисти се усещат извънредно горди, когато техните деца потеглят по стъпките им и реализират огромни триумфи. При именития Роналдо нещата наподобяват малко по-различно. Феномена несъмнено може да е горделив от сина си Роналд Назарио, тъй като той стана сполучлив мъж, въпреки и не във футбола.

В момента Роналд е надарен DJ, което е много надалеч от футбола. Роналдо обаче има мотиви за горделивост. Неговият наследник се показа чудесно през 60 хиляди фенове на мача Крузейро и Васко от втора дивизия на Бразилия.

В ролята си на DJ Роналд трябваше да надъха почитателите преди решителния мач. Двубоят беше от основно значение за Крузейро, който се нуждаеше от победа, с цел да възвърне елитния си статут. Явно DJ Роналд Назарио свърши добре работата си, тъй като домакините завоюваха с 3:0 и се завръщат в първия ешелон на бразилския футбол.



На стадиона присъстваше и самият Роналдо. Той имаше опцията да следи своя наследник и взе участие в шоуто, като за малко взе микрофона и спомогна за надъхването на трибуните.

Феномена държи контролния пакет акциите на Крузейро от 2021, когато закупи клуба.

Въпреки че синът му не потегли да гради кариера във футбола, Роналдо признава, че се гордее с него: „ Той е необикновен DJ в Бразилия. Аз съм отговорен, че като дребен му пусках да слуша музика от дискове. Той израсна, до момента в който ме виждаше по какъв начин се любувам на музиката и по този начин стана DJ. Много е добър в електронната музика. В Бразилия постоянно го търсят “, сподели пред Tribuna Роналдо.

Може Роналд Назарио (синът на Роналдо) да не носи №9 на гърба си, само че несъмнено се развива сполучливо в своето си занятие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР