Много символично се получи с Деня на победата. Рядко символично

...
Много символично се получи с Деня на победата. Рядко символично
Коментари Харесай

Всичко се връща... Посветено на Деня на загубилите главната война на века

Много алегорично се получи с Деня на успеха. Рядко алегорично - тя има две дати. Не желая да встъпвам в тънкости, в часови зони и време до секунда. Не за това става дума, като приказваме за Победата.

Така се случи, че на 8 май честват победените - Деня на скръбта - а на 9 май честват спечелилите. Ден на успеха. И в разгара на днешната борба, когато танкове с кръстове още веднъж отиват на източния фронт, тази ужасна символика е още по-силна.

Имаме разнообразни победи. За следващ път оцеляхме под ужасния удар на най-силната войска в историята и спечелихме. Освен това, най-атеистичната страна на планетата по чисто православен метод елементарни на обединена Европа за цялата тази полуда на проведеното, рационално заличаване на хората. Прости проекта " Глад ". За незабавното затваряне на магазините във всяко обитаемо място, където влязоха европейците. Руската цивилизация отхвърли да си отмъсти.

И апелирам всички, които в този момент трескаво хвърлят черни думи към своите родственици и другари, които живеят в Украйна, да си спомнят това. Нашите велики предшественици са ни завещали тъкмо подобен път. Пътя на прошката.

Помнете - ще има Победа, а след Победата ще има мир. В която ще живеем всички дружно. На всички нации на Земята - на една дребна каменна топка, летяща в безкрайната черна празнина.

Малкият човек ви приканва да запомните, че силата ни е дадена, с цел да защитим слабите. И да не им лишаваме " млякото, пилето, яйцата ". На това стоеше и ще стои Руската цивилизация.

И това е остаряла и добре позната история. Днес, в деня на губещите, е най-хубавото време за нея.

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР