Много шофьори дори не предполагат за съществуването на тези опцииАвтомобилът

...
Много шофьори дори не предполагат за съществуването на тези опцииАвтомобилът
Коментари Харесай

Много полезни, но непознати скрити функции в багажника

Много водачи даже не допускат за съществуването на тези варианти

Автомобилът е цялостен с цялостен набор от софтуерни решения, които улесняват работата му и в това време живота на притежателите на коли. Просто не всеки употребява цялата функционалност, налична в арсенала на колата, пише .

В колата има две скрити, само че потребни функционалности, за които даже не сте подозирали. По-конкретно става дума за отваряне на багажника отвътре и за отключване на капачката на резервоара, още веднъж от купето.

Отваряне на багажника от вътрешната страна

Малко хора знаят за опцията за отваряне на багажното поделение от вътрешната страна. При съвсем всички коли обаче има такава опция. За тази цел колите имат планувана спешна кука за отключване на товарното поделение.

Дръжката на това приспособление при някои коли даже свети в тъмното, което я прави лесна за разкриване. Много практично решение за тези, които без единодушие са транспортирани вместо багаж или - не дай си Боже - при инцидент.

Отключване на контейнер за гориво от багажника

Замръзнал похлупак на резервоара за гориво? Проблемът е прочут. Но въобще не е належащо да тичате до у дома за вряла вода или до автомагазин за специфични химикали. Достатъчно е да дръпнете лоста, деликатно прикрит от автомобилния производител в недрата на багажното поделение.

По предписание се намира от дясната страна под тапицерията, в ниша за предпазване на аксесоари или зад един от капаците на страничните кори на багажното поделение. Най-често спомагателната ръкохватка е боядисана в алено, тъй че намирането ѝ няма да е мъчно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР