Много се надявам и виждам кураж в правителство да обявят

...
Много се надявам и виждам кураж в правителство да обявят
Коментари Харесай

Валентин Радев: Помощта за Украйна да е официализирана, а не чрез посредници

Много се надявам и виждам кураж в държавно управление да разгласят публично, че подкрепяме Украйна и това, което вършим, да е официализирано, а не посредством медиатори, в това число имаме и загуби от това, защото минават през няколко ръце.

Това съобщи за БНР полк. Валентин Радев, който е някогашен заместник-министър на защитата и боен специалист.

" Директно да дадем това, което можем. Браво на министъра на защитата и на държавното управление, че сега споделят " Да, още един пакет сме подготвили ", похвали кабинета полк. Радев.

" Разбира се, има секретност в този лист. Възможно е да има учредения за секретност. Но да го създадем публично и да се знае, че България оказва помощ и сме част от НАТО, част от Европейски Съюз и дружно с тези 25 страни, които са включени и в последната самодейност на Европейската отбранителна организация за възлагане на публични поръчки в Европа, да произвеждаме муниции на по-ниски цени и ние си попълняме складовете, защото сега складовете ни са празни - освен нашите, само че и на другите страни от Европейски Съюз и НАТО, които подкрепят Украйна с муниции, а ние изнасяме това, което имаме ", уточни полк. Валентин Радев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР