Много съм щастлив, че премина по този начин. Това беше

...
Много съм щастлив, че премина по този начин. Това беше
Коментари Харесай

Мартин Чой: 11-а позиция в „24-те часа на Льо Ман“ е голям успех | В темпото на Кари, 22.04.2023

Много съм благополучен, че мина по този метод. Това беше доста, доста тежко, само че може би най-хубавото ми съревнование от „ 24-те часа на Льо Ман “. Това сподели „ В темпото на Кари “ мотоциклетистът Мартин Чой за седмото си присъединяване в конкуренцията.

11-а позиция в клас „ супербайк “ е в действителност доста огромен триумф за българския спорт и като цяло в „ 24-те часа на Льо Ман “. Там е доста влиятелно да завършиш самото съревнование, имайки поради че изискванията бяха доста тежки, а ние успяхме да го създадем без нито една неточност, без нито едно рухване. 11-а позиция, в случай, че първите седем-осем тима са заводските, с които ти не можеш да се бориш “, посочи той.

 

 
„ 24-те часа на Льо Ман “ за мен е най-великото съревнование. Това е един голям ивент, който прави самото присъединяване на всеки един играч доста огромно. Може би, изпробването на човешкия дух, на човешката душeвност до краен лимит. На машините, на самите тимове.
„ Имаше 77 хиляди фенове, които 24 часа стояха там. През нощта беше три градуса. Така остана и до обяд, температурата не се подвигна повече от 5-6 градуса – те не мръднаха “, описа Чой.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР