Много съм щастлив, че мога да приветствам у нас моя

...
Много съм щастлив, че мога да приветствам у нас моя
Коментари Харесай

Милош Земан: Учуден съм каква голяма е разликата между рекламата на руската армия и реалните й резултати

Много съм благополучен, че мога да поздравявам у нас моя другар българският призидент Румен Радев. Дискутирахме по доста въпроси. Започнахме с двустранните вмаимоотношения, които са на чудесно равнище. Стокообмена ни доближи исторически стойности. Но най-вече време посветихме на съветската експанзия в Украйна.

Това разяснява чешкия президент Милош Земан. 

Вашата оценка на тази експанзия е сходна с нашата. И двамата се учудихме каква огромна бе разликата сред рекламата на съветската войска и нейните действителни резултати. Но несъмнено, ние се посветихме и на други тематики. Искам да кажа, че Чехия изцяло поддържа влизането на България в Шенген. Парадоксално е, че съветската страна се кълне в славянското приятелство, а въпреки това спря доставките на газ на две славянски страни - Полша и България. Говорихме и за сходни проблеми по отношение на отсрочването на енергийните наказания за някои членки на Европейски Съюз, само че наподобява, че и България ще може да се причисли кам това, уточни той.

Ние се безпокоин по отношение на Балканския полуостров поради продължаващия ислюмски фундаментализъм, който прави комплицирана интеграцията им, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР