Много са факторите, от които зависи здравето ни. Обичайните ги

...
Много са факторите, от които зависи здравето ни. Обичайните ги
Коментари Харесай

Неочакваният фактор, който влияе на здравето ни

Много са факторите, от които зависи здравето ни. Обичайните ги знаят и децата: здравословно хранене, задоволително придвижване, повече смях. Някои по-непредвидени обаче се потвърждават благодарение на клинични изследвания.
 5 минути вървене на всеки половин час в офиса - рецептата за ниско кръвно и кръвна захар
Проста рецепта за ниско кръвно и кръвна захар

Когато единствено 5 минути са задоволителни

Като това на Катрин Форд от университета Карлтън в Отава, създадено взаимно с Университета на Люксембург и оповестено в. То потвърждава, че съжителството с сътрудник понижава равнищата на кръвната захар, както и вероятността от развиване на диабет вид 2.

Обяснението е, че да имаме обществена поддръжка в зрелия си живот е от изключително значение за здравето ни. Очевидно тя не зависи от това тъкмо какви са връзките с колегата ни, както демонстрира още изследването на Форд.
 Снимка 507063

Защото без значение дали се разбираме отлично с него и посред ни царува обич, или пък тъкмо противоположното, въздействието върху кръвната ни захар е едно и също. Важното е да не живеем сами.

" Засилената поддръжка за по-възрастни хора, които са минали през загуба на връзката си без значение от типа й поради бракоразвод или гибел, както и разрушаването на отрицателните стандарти, свързани с сантименталните връзки в по-късен стадий от живота, може да се окажат насочни точки за справяне с рисковете за здравето ", споделя Катрин Форд пред Guardian.
 Снимка 605608

на университетите на Отава и Люксембург употребява за основа предни изследвания, които потвърждават здравословните изгоди от това да имаме сътрудник в по-късна възраст, както и други, които демонстрират корелация сред развиването на диабет и обществената изолираност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР