Много руски депутати искали да бъдат изпратени в зоната на

...
Много руски депутати искали да бъдат изпратени в зоната на
Коментари Харесай

Руски депутати искали да се бият в Украйна

Много съветски депутати желали да бъдат изпратени в зоната на военни дейности в Украйна, само че това не трябвало да става непринудено и е допустимо единствено след искане на Министерството на защитата, сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, представен от съветската организация " Интерфакс "

" Има претенции от депутати те да бъдат изпратени в настоящи елементи. Това е допустимо единствено в случай че самодейността бъде подкрепена от Министерството на защитата ", сподели Володин на пленарно съвещание на Държавната дума във вторник.
 Вячеслав Володин: Съединени американски щати в действителност вземат участие във военните дейности в Украйна
Вячеслав Володин: Съединени американски щати в действителност вземат участие във военните дейности в Украйна

Той приказва за съгласуваност на военните интервенции с Украйна

Той посочи, че по-специално депутатът Юрий Швиткин - " самият той военнослужещ, полковник - освен кандидатства, само че незабавно изиска да употребява знанията си в границите на специфична военна интервенция ".

" Но би трябвало да има искане от Министерството на защитата, в случай че Министерството на защитата реши, че е допустимо, несъмнено, ние ще го подкрепим. Но също по този начин за нас е значимо работата да се прави дейно както в пленарната зала, по този начин и с гласоподавателите ", сподели Володин.

Председателят на Народното събрание даде за образец депутата Виктор Водолацки, " който работи в (непризнатата -бел.ред.) ДНР, само че идва да преглежда въпроси - подобен формат е вероятен ".

" Но когато стартира да става непринудено, това може да повлияе на работата на Народното събрание. Имаме доста такива претенции (от депутати) ", сподели Володин.
 Обрат: Кремъл хвърля запасняци в Украйна
Обрат: Кремъл хвърля запасняци в Украйна

Русия пробва да избави военната си кампания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР