Много предизвикателства очакват зрителите на bTV Action тази събота (19.02)

...
Много предизвикателства очакват зрителите на bTV Action тази събота (19.02)
Коментари Харесай

Китодар Тодоров влиза в ролята на инструктор на Натали Трифонова – тази събота в „Геймър“


Много провокации чакат феновете на bTV Action тази събота (19.02) от 17:00 ч. в предаването „ Геймър “. Гост на Натали Трифонова е не различен, а артистът Китодар Тодоров, който в типичния си закачлив жанр ще опише по какъв начин се е запалил по компютърните игри.

Феновете ще видят Китодар Тодоров в напълно друга роля - тази на гейминг инструктор. Съвсем без сюжет, той ще поеме нелеката задача на лидер на Натали Трифонова в играта Getting Over It. Неслучайно споделят, че това е „ най-вбесяващата игра на пазара “. Тя тества търпението и нервите на играчите, като ги подлага на нечестни, даже сюрреалистични тествания. Дали ще издържи самообладанието на Натали и по какъв начин се оправя Китодар като наставник – ще схванат всички пред екраните. Екипът на плана подсигурява - ще има развлечение.



В новия епизод на " Геймър " на фокус са инди игрите. Това са заглавия, които се създават най-вече от дребни креативен екипи. Те компенсират скромния си бюджет с нетрадиционен метод и смели изобретателни решения. Тази събота, феновете ще станат очевидци на подробен прочит на самостоятелните игри.

В рубриката за ревю ще откри място " Инскрипшън ". На пръв взор тя наподобява като най-обикновена игра с карти, само че това е единствено върхът на айсберга, а под повърхността дебнат доста изненади за геймърите. Какви са те – ще стане ясно на 19.02 от 17:00 часа в „ Геймър “ по bTV Action.



За всички почитатели на „ Геймър “ – предаването продължава и във цифрова среда, посредством видео подкаста „ Двама геймъри и половина “.

В епизод 3 на ще забележим единствения у нас професионален CS:GO коментатор - Теодор Борисов и Илия Ръжгев, по-известен като Lamzes (или Lmzs) - един от най-колоритните и обсъждани League of Legends играчи в България , които разкатават по какъв начин се готвят Esports спортистите. Видео подкастът е, и в подкаст каналите на bTV в платформите на, и.



В епизод 4 – правилните пътеводители Deadset и Dest коментират на Натали концепцията за Метавърс и какво следва да се случи в кратковременен и дълготраен проект. Ще има ли цялостен ребуут на интернет? Да бързаме ли да влагаме в имот в Метавърс? Кой е най-новият метод в онлайн рекламата? И с какви мебели би трябвало да подреди Натали футуристичното си жилище? Отговорите - в подкаста -, и в подкаст каналите на bTV в платформите на, и.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР