Много потребители на социалните мрежи си зададоха въпроса в крайна

...
Много потребители на социалните мрежи си зададоха въпроса в крайна
Коментари Харесай

В крайна бедност ли живее синът на Илия Павлов?

Много консуматори на обществените мрежи си зададоха въпроса в последна беднотия ли живее синът на Илия Павлов, откакто видяха негови фотоси от последните дни.

Оказва се, че Илия Павлов-младши се забавлява в най-вече мъжка компания на фестивала Коачела в Калифорния. Той се организира в пустинята на американския щат от 1999 година насам и събира едни от най-големите музикални звезди. Павлов ща слуша AC/DC, Давид Гета, Дрейк и като множеството участници ще спи на палатка, разпъната върху пясъка, написа HotNews.bg.



Легендарното музикално събитие е въодушевено от фестивала в Уудсток и желае да възроди концепциите на хипи придвижването. Затова баровецът Павлов, който другояче кара скъпи коли и отсяда в най-луксозните хотели в международните курорти, ще би трябвало да прекара две нощи в спален чувал. Откакто се раздели с приятелката си, Илия Павлов се забавлява единствено с мъже.



Наскоро той кара ски, отново без дама до себе си. Тази година измежду гостите на Коачела са звезди като Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Джиджи Хадид, Селена Гомес. Според уредниците тази година се чакат към 1 милион посетители и участници в пустинното градче.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР