Много политически инженери се опитват да подменят играта, само че

...
Много политически инженери се опитват да подменят играта, само че
Коментари Харесай

Фандъкова обеща да не е част от подменената игра в битката за София


" Много политически инженери се пробват да подменят играта , единствено че аз не съм и в никакъв случай няма да бъдат част от това ". Това съобщи актуалният столичен кмет и претендент за четвърти мандат на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Йорданка Фандъкова на формалното разкриване пред публицисти и жители на предизборната си акция за локалните избори на 27 октомври.

Мотото на акцията е " Променяме града не с думи, а с работа ". За Фандъкова поддръжката, която получава за локалните избори значи мног о. По-важно е обаче, че значи доста за обичания град . Всички споделят, че локалните избори са разнообразни, тъй като са огромна борба за власт. Това не е залогът , акцентира тя.

Фандъкова застава пред всички със " скучната й биография ", само че си е такава. Не дава неизпълними обещания , защото за нея от през днешния ден стартира намерено и почтено надпревари на хрумвания, решения и планове за София. По думите й локалните избори са значими, тъй като се вземат решение две значими неща - по какъв начин София продължава да се трансформира от една страна, а от друга за повече здравословна среда .

В идващите година-две пред града ни следва опция да притеглим стратегически вложител за софтуерното ни произвеждане.

Фандъкова уточни, че София е друга, тъй като в ръководството на един град зависи къде си от това от кое място си тръгнал . Първата огромна цел пред Фандъкова, в случай че завоюва локалните избори е да работи за по-високо качество на живот с работа в кварталите , системата за довеждащ превоз, стратегия за създаване на буферни паркинги, понижаване на интензивния трафик на града, разширение на метрото към " Слатина ", " Левски ", " Люлин ", нов механизъм за сигнали и надзор за изгаряне, нови 8 парка.

Пред персоналните цели на Фандъкова стоят още възстановяване на превоза до естествен парк " Витоша ", нови благоприятни условия за спорт на панчаревското езеро, възстановяване парка на Борисовата градина , възобновяване на къпалнята " Мария Луиза " и летния спектакъл.

Другата огромна цел пред столичният кмет е просперираща София посредством привличане на стратегически вложители . Фандъкова има вяра, че бъдещето на София е във високите технологии. Тя даде обещание да бъдат подпомагани създателите и да се разкрива историята на града , да се разкрива на археологическото завещание, възстановяване на паметниците на културата.

Тя си слага за цел промяна в административните услуги, експедитивност и улеснение за бизнеса. Опитът посочил, че би трябвало ефикасен и непоколебим надзор при строителството . Фандъкова предлага София да има ясни стандарти за всички детайли, които се слагат в града.

" Цели се реализират с ясна посока, увереност, неизменност и съидейници ", подчертава Фандъкова. Тя си слага развиването на София като съвременен и европейски град. " Хората вършат София, а София би трябвало да продължава да се развива , което не става с думи и приказки, а с работа ", приключи столичният кмет.
 Петима претенденти за кмет изложиха визията си за въздуха в София
Петима претенденти за кмет изложиха визията си за въздуха в София

Много е значимо жителите да бъдат инфомирани за качеството на атмосферния въздух

Вицепремиерът Томислав Дончев съобщи, че през днешния ден би трябвало да бъдем луди, а на следващия ден още по-луди , тъй като от всичко направено за столицата, би трябвало още. Трябва да бъдем освен положителни, би трябвало да бъдем дръзки в напъните, да развиваме образованието, високите технологии, модерното произвеждане , прикани Дончев. " На София й отива и това е опция ", акцентира вицепремиерът.

Той уточни, че оттук насетне разнообразни претенденти за кмет на София, ще се усмихват от плакати, билбордове и телевизионни канали , на които да дават обещание неща на хора, за които не са си мечтали . Според Дончев по-важно е това, което човек може не когато е елементарно, а когато е мъчно.

Вицепремиерът посочи, че надали тъкмо ръководещите могат да се тормозят от липса на опит и експертиза. " Най-важен е индивидът какъв брой е добър, мощен и същински . Човекът - госпожа Фандъкова ", заключи Дончев.

Днес е съвременно да се крием зад жителите, само че те имат своите лица, имена, специалности, триумфи, рецензии и хрумвания, включи се още веднъж Фандъкова и показа претенденти за общински съветници, претендентите за кметове на кметствата и на региони. Според нея те са хората на място, които да подреждат целите, да наблюдават работата с хората от съответния регион.

Новите цели се нуждаят от нова сила и нови компетентности , сподели Фандъкова и увери, че ще разчита на хора, чиято дума се чува и тежи .
 Социолог и политолог чакат сериозна борба на изборите в смесените региони
Социолог и политолог чакат сериозна борба на изборите в смесените региони

На последните кметски избори през 2015 година резултатите бяха екстремни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР