Много по-често, отколкото се е очаквало, се случва хора да

...
Много по-често, отколкото се е очаквало, се случва хора да
Коментари Харесай

Изследване: Мастурбацията убива над 100 германци годишно!

Много по-често, в сравнение с се е очаквало, се случва хора да умрат, до момента в който се самозадоволяват, заключва ново проучване в Германия. Според него мастурбацията убива от 80 до 100 германци годишно и това се дължи главно на странните способи на самозадоволяване, които някои пробват, написа Билд. Последният подобен случай е станал преди Нова година, когато мъж от Хесе е открит мъртъв на тавана в къщата си. Според проверяващите той се е задушил, а когато го разкрили, бил вързан със синджири за врата и тялото. Нямало следи от принуждение и заключението е, че е умрял, до момента в който се самозадоволявал. Около него били открити и нецензурен фотоси.

Ръководителят на проучването Харолд Воб твърди, че най-честа причина за този тип гибел е дефицит на въздух.

Той преценява, че на милион германци един до два смъртни случаи годишно е поради потреблението на някой предмет с задачата да се усили половата възбуденост.

Истинският брой на тези случаи обаче съгласно него е доста по-висок, защото роднините на умрелите доста постоянно откриват телата и прикриват събитията, защото се срамят.

Като образец Воб дава жена от Хале, която разкрила безжизненото тяло на своя наследник, чиито брадавици били включени с електрически накрайници към коледни лампички.

Жената изтръгнала лампичките и кабелите, преди да извика незабавна помощ. После, след нейните самопризнания, станало ясно, че той желал да се възбуди по този метод, само че сърцето му не издържало.

Повечето жертви на мастурбацията са мъже, само че има случаи и на дами, твърди Воб.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР