Много пъти сме чували, че пиенето на вода с куркума

...
Много пъти сме чували, че пиенето на вода с куркума
Коментари Харесай

Разказ от първо лице – има ли ефект от пиенето на вода с куркума всеки ден?

Много пъти сме чували, че пиенето на вода с куркума всеки ден може да направи чудеса с организма и фигурата ни. Дали това в действителност е по този начин обаче? Отговорът на този въпрос дава човек, който е опитал персонално тази напитка и то в продължение на цели 5 месеца. Ето какво споделя потребителят.

Скоро ще изминат 5 месеца, откогато започнах да одобрявам куркума, предават от zdrave.to. И по този начин, взех решение да напиша по какъв начин се отразява на тялото ми. Куркумата в действителност е здравословна фалшификация. Нарича се още натурален антибиотик. Например в Индия се употребява точно като антибиотик.

В интернет към този момент има доста публикации и видеоклипове, че е потребно да пиете вода с куркума. Но, не открих нито един, в който са пили тази напитка най-малко 5 месеца и са споделили резултата си. Готов съм да го направя за вас, скъпи мои читатели. Надявам се тази информация да е потребна. Забелязах, че имам доста сила. Не знам от кое място е пристигнала. Може би куркумата има това свойство – да покачва силата в тялото.

Спомням си, четох, че такава напитка от куркума и вода усъвършенства зрението. Не открих нищо сходно. Вярвам, че специфичните извършения за очите усъвършенстват зрението и даже това е належащо да се извършват всеки ден. Също по този начин доста е писано за обстоятелството, че вода с куркума на гладно оказва помощ за отслабването. Аз не почувствах това върху себе си.

Не мога да кажа сигурно дали е от куркума, само че ноктите ми станаха по-твърди. И освен на краката, само че и на ръцете. Стигнах до извода, че куркумата единствено с вода не е толкоз ефикасна, колкото когато се комбинира с други артикули. Например, постоянно можете да намерите рекомендация да пиете куркума с черен пипер, смесено с мед.

Това са нещата. Няма да продължа да пия вода с куркума, тъй като не виждам доста смисъл в това. Но желая да опитам да одобрявам тази фалшификация като основа и да подготвям питиета с нея, тъй че понякога да я одобрявам в интерес на тялото. Между другото, в случай че знаете такива предписания, също по този начин апелирам споделете в мненията. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР